VIDEO | Stadiul lucrărilor la Pasajul Metalurgiei. Daniel Băluță anunță că a fost turnat asfaltul pe una dintre rampe

27 mart. 2023
1975 afișări
VIDEO | Stadiul lucrărilor la Pasajul Metalurgiei. Daniel Băluță anunță că a fost turnat asfaltul pe una dintre rampe
VIDEO | Stadiul lucrărilor la Pasajul Metalurgiei. Daniel Băluță anunță că a fost turnat asfaltul pe una dintre rampe | Sursă foto: Captură-Facebook-Daniel Băluță

Pasajul Metalurgiei (Europa Unită) este tot mai aproape de finalizare. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță a transmis care este stadiul lucrărilor la acest moment. De asemenea, acesta a făcut public și eu videoclip de pe șantier.

Cum se prezintă lucrările la Pasajul Metalurgiei din Sectorul 4

Sâmbătă, 25 martie 2023, edilul din Sectorul 4 a anunțat, prin intermediul unei postări făcute pe pagina sa de Facebook, că a fost livrat asfaltul pentru lucrările ce se efectuează la Pasajul Europa Unită (Metalurgiei, așa cum este cunoscut de către bucureșteni).

Astfel că, a fost turnat unul dintre straturile suport pentru calea de rulare a autovehiculelor pe una dintre rampele pasajului. Circa 6 tone de material au fost folosite. De asemenea, Daniel Băluță a transmis că, în ceea ce privește cea de-a doua rampă, asfaltul se va turna pe parcursul aceste săptămâni.

A venit asfaltul la Pasajul Europa Unită!

Prima rampă a primit astăzi unul dintre straturile suport pentru calea de rulare. Același „tratament” îl vom aplica și celei de-a doua rampe, cel mai probabil săptămâna viitoare, a declarat Daniel Băluță

Iată imaginile publicate de primarul Sectorului 4:

Care este termenul pentru finalizarea lucrărilor

În data de 22 februarie 2023, Daniel Băluță anunța că muncitorii începuseră să toarne prima placă de beton pe acest pasaj rutier. În total, șase autobasculante cu material au fost folosite pentru lucrare, adică circa 60 de metri cubi de beton.

Acest pasaj rutier reprezintă una dintre cele mai importante lucrări de infrastructură rutieră dintre cele demarate în Sectorul 4 din București. Se află la intersecția dintre Bulevardul Metalurgiei și strada Turnu Măgurele, iar rolul acestuia este de a decongestiona traficul din una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului

Pasajul Metalurgiei se întinde pe o suprafață de 650 de metri și va avea câte două benzi de mers pe fiecare sens. Lucrările au fost începute în februarie 2022.

Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 18 luni de la data începerii. Astfel că, acest pasaj ar fi gata în luna august a anului 2023.

Cookies