VIDEO | Stadiul lucrărilor la pasajele pietonale din zona Obor, grav afectate de infiltrații. PS2: Proiectul o să fie gata în septembrie

11 iul. 2024
4020 afișări
VIDEO | Stadiul lucrărilor la pasajele pietonale din zona Obor, grav afectate de infiltrații. PS2: Proiectul o să fie gata în septembrie
VIDEO | Stadiul lucrărilor la pasajele pietonale din zona Obor, grav afectate de infiltrații. PS2: Proiectul o să fie gata în septembrie | Sursa foto: Primăria Sectorului 2 - Facebook

Continuă lucrările de reabilitare și modernizare de la pasajele pietonale din zona Obor, anunță Primăria Sectorului 2. În prezent se repară zonele degradate din cauza infiltrațiilor și se reface aspectul estetic al construcțiilor.

Stadiul lucrărilor de la pasajele pietonale de la Obor

Primăria Sectorului 2 anunță, pe pagina de Facebook, care este stadiul lucrărilor de la pasajele pietonale din zona Obor.

Am progresat cu lucrările de reabilitare și de modernizare de la pasajele pietonale din zona Obor.

Reparăm degradările cauzate de infiltrații și refacem aspectul estetic al acestor construcții.

Radu Mihaiu, actualul primar al Sectorului 2, a declarat că în următoarele două săptămâni se vor face reparații la structură și se va aplica hidroizolația, ca mai apoi să se lucreze la interior. Edilul spune că proiectul ar urma să fie gata în septembrie.

Lucrările la pasajele pietonale Obor intră în linie dreaptă. În următoarele două săptămâni se fac reparațiile structurale și se aplică hidroizolația. Apoi toată energia se va concentra pe interioare. Până în septembrie întreaga lucrare va fi finalizată.

Având în vedere cât de tranzitate sunt pasajele pietonale de la Obor, această investiție era necesară pentru a reda funcționalitatea și estetica acestora, precizează PS2.

Lucrările de la pasajele pietonale din zona Obor au început în mai

Lucrările la pasajele pietonale din zona Obor au început în luna mai a acestui an. Administrația spunea atunci că acestea nu au mai fost reparate de peste 20 de ani, fiind renovate doar superficial.

De peste 20 de ani aceste pasaje pietonale nu au mai fost reparate temeinic. Au beneficiat doar de renovări superficiale. Pentru siguranța oamenilor este însă necesar să intervenim riguros.

În urmă cu 2 luni, atunci când lucrările au început, Primăria Sectorului 2 anunța că s-a intervenit pe partea cu Calea Moșilor pentru eliminarea infiltrațiilor de apă, ca mai apoi să se poată interveni în subteran.

Totodată, administrația a informat că, după reparațiile ce se vor face la suprafață, urmează:

  • înlocuirea instalațiilor electrice din subteran,
  • refacerea tavanului,
  • refacerea pereților,
  • refacerea pardoselii.
  • schimbarea copertinelor de la exterior.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies