VIDEO | Șoferul-pericol: a gonit pe trotuar, a lovit doi copaci, a pus în pericol pietoni, apoi și-a văzut de drum prin București cu mașina zob. A fost prin prin Ferentari

21 iun. 2024
770 afișări
VIDEO | Șoferul-pericol: a gonit pe trotuar, a lovit doi copaci, a pus în pericol pietoni, apoi și-a văzut de drum prin București cu mașina zob. A fost prin prin Ferentari
VIDEO | Șoferul-pericol: a gonit pe trotuar, a lovit doi copaci, a pus în pericol pietoni, apoi și-a văzut de drum prin București cu mașina zob. A fost prin prin Ferentari | Sursă foto: Captură Info Trafic București și Ilfov - Facebook/I.I.

Un șofer a fost filmat mergând prin București cu mașina grav avariată, după ce ar fi lovit doi copaci și ar fi circulat pe trotuar, punând pietonii în pericol. Conform informațiilor oferite de bucureșteni, acesta a fost prins.

Șoferul-pericol din București: a gonit pe trotuar, a lovit doi copaci și și-a văzut de drum cu mașina avariată

Un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a făcut publică o filmare în care este surprins un șofer care circulă prin oraș deși mașina sa este avariată grav. Conform informațiilor oferite de bărbat, cel aflat la volan ar fi lovit doi copaci deoarece mergea pe trotuar.

Chiar și după coliziune, acesta a continua să se deplaseze pe trotuar, punând viața pietonilor în pericol. Martorul a mai transmis și că respectivul se deplasa pe Bulevardul Metalurgiei, sensul de mers către Pasajul Europa Unită.

Iată imaginile și mesajul publicate pe rețelele sociale:

Am sunat deja la poliție. Daca aveți informații despre această mașină în trafic, va rog sa îmi trimiteți. A lovit 2 copaci și a continuat să meargă pe trotuar, punând viața a mai mult de 10 persoane în pericol.

| Sursă video – Info Trafic București și Ilfov/I.I.- Facebook

Filmare cu șoferul iresponsabil a fost publicată pe internet în data de 20 iunie, la ora 19:44.

La scurt timp, o altă persoană a anunțat că a zărit mașina în zona Șoseaua Sălaj, acompaniată de mai multe echipaje de poliției. Anunțul a fost făcut în jurul orei 20:20:

A fost prins la Sălaj.. Sau cel puțin erau 3 echipaje lângă mașină.

La ora 20:40, autorul postării a revenit și a anunțat bucureștenii că respectivul șofer a fost prins de agenții de poliției. Acesta a fost găsit de oamenii legii pe Calea Ferentari din Sectorul 5.

Inculpatul a fost prins pe Calea Ferentari!

Nu se știe exact cu exactitate care au fost circumstanțele în care șoferul a a intrat în coliziune cu cei doi copaci și nici motivul pentru care a ales că circule pe trotuar.

Circulația mașinilor pe trotuar este interzisă de lege, fiind un comportament care pune în pericol siguranța pietonilor. Iată ce prevede Art. 130, din OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice:

Vehiculele trebuie conduse numai pe drumurile, părțile carosabile, benzile sau pistele stabilite pentru categoria din care fac parte.

Conform normelor în vigoare, singurele vehicule cărora le este permis să circule pe trotuar sunt: ciclomotoarele, bicicletele și celelalte vehicule fără motor. Cu toate astea, acestora le este permis să intre pe trotuar doar dacă nu există piste speciale și dacă circulația se poate face fără a pune in pericol pietonii.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies