VIDEO | Șoferul care n-are chef de semafoare la Piața Obor și-o ia pe trotuare și pe treceri de pietoni, printre oameni. Nebunie de trafic în București, nivel infinit

10 ian. 2023
1820 Afișari
VIDEO | Șoferul care n-are chef de semafoare la Piața Obor și-o ia pe trotuare și pe treceri de pietoni, printre oameni. Nebunie de trafic în București, nivel infinit
VIDEO | Șoferul care n-are chef de semafoare la Piața Obor și-o ia pe trotuare și pe treceri de pietoni, printre oameni. Nebunie de trafic în București, nivel infinit | Sursă foto: Captură-Digi24

Un șofer din București a mers cu mașina pe trotuare și pe treceri de pietoni în zona Pasajului Obor. Conducătorul auto nu a fost deranjat de oamenii care traversau în același timp cu el și a continuat deplasarea până a ajuns pe sensul opus de mers.

Un șofer a mers cu mașina pe trotuare și pe treceri de pietoni la Obor

Un bărbat a decis să meargă pe trecerea de pietoni, cu toate că se afla la volan, transmite Digi24.ro. Șoferul voia să ajungă pe sensul opus de mers.

Pentru a evita să meargă până într-un loc unde putea întoarce, șoferul a decis să taie drumul mergând pe două treceri de pietoni, dar și pe trotuarul ce se afla între acestea. Totul s-a petrecut în Capitală, mai precis în zona Pasajului Obor.

Chiar dacă pe trecere și pe trotuar se aflau pietoni, unii fiind angajați în traversare, șoferul nu a fost deranjat de prezența lor.

Imaginile cu mașina care traversează pe la trecere, pe culoarea verde a semaforului, au fost surprinse de camera de bord a unui alt participant la trafic.

Șoferul și-a croit drum printre pietoni până ce a ajuns acolo unde își dorea, adică pe sensul opus de mers. Iată imaginile publicate de Digi24.

Un șofer din Capitală nu a avut chef să stea la semafor și a circulat pe trotuar

În luna decembrie, un alt șofer din București a fost „prins de cameră” în timp ce conducea mașina pe trotuar pentru a ajunge în fața coloanei. Tot momentul a fost filmat și publicat pe grupul de Facebook Info Trafic Rutier – Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare”

Imaginile au fost surprinse în zona Doamna Ghica. Șoseaua era extrem de aglomerată, iar șoferul nerăbdător a decis să o ia pe trotuar, printre pietoni, ca să nu stea să aștepte în trafic cu restul mașinilor.

Persoana ce a făcut publice imaginile povestește că șoferul a intrat pe trotuar prin dreptul stației de STB. Ulterior acesta a coborât de pe trotuar, folosind trecerea de pietoni, și a intrat pe linia de tramvai.

Cookies