VIDEO | Șoferița de BMW se dă jos nervoasă din mașina ei de pe șina de tramvai, să certe vatmanul că merge pe Linia Ei și îi suflă-n ceafă când ea oprește pe avarii

09 mai 2023
25483 afișări
VIDEO |  Șoferița de BMW se dă jos nervoasă din mașina ei de pe șina de tramvai, să certe vatmanul că merge pe Linia Ei și îi suflă-n ceafă când ea oprește pe avarii
VIDEO | Șoferița de BMW se dă jos nervoasă din mașina ei de pe șină, să certe vatmanul că merge pe Linia Ei și îi suflă-n ceafă când ea oprește pe avarii | Sursa foto: screenshot Legende în Trafic/Facebook

Bună ziua, București, bine ne-am reîntâlnit în depozitul virtual de fapte de trafic cu BMW-uri și tramvaie, un loc extrem de încăpător.

BMW vs tramvai în trafic

De fapt, acest depozit de fapte de trafic în care se întâlnește te miri ce BMW cu aproape orice tramvai este mai mult decât încăpător. Este uimitor, amuzant, surprinzător, uneori șocant.

Am scris „șocant”, deși nu folosim acest cuvânt frumos și generos, pentru că a trecut prea mult prin viață și s-a ales praful de el, dar situația de față îl cere insistent. Așadar…

Șoferința de BMW iese nervoasă din mașina, să certe vatmanul că o (probabil)  stresează

Se dă o linie de tramvai pe o margine de drum, cu strada cu două benzi la stânga ei. Până aici, datele problemei sunt banale. Mno, problema este că o doamnă care conduce un BMW are, aparent, o treabă: să intre în curtea unei case de pe dreapta. Pe dreapta a tras și ea, să lase să iasă o dună din curte, problema e că s-a nimerit taman pe linia de tramvai.

Necazul doi e că fix când stătea ea în drum s-a găsit să vină și-un tramvai care, foarte probabil, a claxonat-o (imaginile n-au sunet, dar putem intui)

Mai întâi, doamna se mută cââiva metri mai în față. Tramvaiul, după ea, pe linia de BMW (sic! iritată la culme, coboarp din mașină și începe să gesticuleze nervoasă la vatman. Ceartă clar. Apoi, se urcă la loc la volan, pornește tot drăcos, mai merge niște zeci de metri, până ce, în sfârșit, eliberează șina, iar tramvaiul își poate vedea de drum.

„Vatmanul e arțăgos. ce, nu putea s-o ocolească?”🤣

Înregistrarea video a acestui moment a fost publicată de un membru al comunității de Facebook «Legende în Trafic», căruia dorim să-i mulțumim pe această cale că a împărtășit cu noi o situație de trafic valabilă, după cum se vede, și la Arad, nu doar la București.

Postarea a stârnit, imediat, zeci de reacții simpatice. Gen:

Cât tupeu și pe ăștia cu tramvaie, că se tot bagă pe linia de BMW! Să le fie rușine!🤣

Măi, dar ăștia nu au citit, că e lege: liniile de tramvai aparțin BMW! 🤣

Eu asta am înțeles din ce a gesticulat doamna: că vrea să intre în curtea de unde a ieșit duba, dar nu i-a ieșit manevra c-a încurcat-o vatmanul .

Vatmanul e arțăgos, clar. Ce, nu putea s-o ocolească? N-a văzut că are beemveu? Atât tupei la vatmanii ăștia! 🤣

Îți recomandăm să citești și:

Cookies