VIDEO | Șina de tramvai care, efectiv, sare de pe șine e pe Calea Călărași. Aici, tramvaiele se zgâlțâie înfiorător: „Te zdruncină de te ia durerea de cap!”

03 iul. 2023
397 Afișari
VIDEO | Șina de tramvai care, efectiv, sare de pe șine e pe Calea Călărași. Aici, tramvaiele se zgâlțâie înfiorător: „Te zdruncină de te ia durerea de cap!”
VIDEO | Șina de tramvai care, efectiv, sare de pe șine e pe Calea Călărași. Aici, tramvaiele se zgâlțâie înfiorător: „Te zdruncină de te ia durerea de cap!” | Sursa foto: Captură Tik Tok - bucharestbiketraffic

Un bărbat a publicat imagini cu șina de tramvai de pe Calea Călărași care se află într-o stare avansată de degradare. Acesta s-a apropiat de șină pentru a testa rezistența bucăților de metal, însă rezultatul l-a făcut să apeleze la poliție.

Șina de tramvai de pe Calea Călărași se află într-o stare avansată de degradare

Problemele legate de șinele de tramvai devin din ce în ce mai grave, iar bucureștenii publică imagini și videoclipuri pe rețelele de socializare pentru a atrage atenția asupra situației grave.

În urmă cu o lună, „bucharestBIKEtraffic”, un cont de TikTok, a publicat un videoclip pe această platformă în care bărbatul din spatele acestuia s-a apropiat de șinele de tramvai de pe Calea Călărași pentru a le verifica rezistența. La o ușoară atingere a mâinii, o bucată mare de șină, care s-a transformat într-o buclă, a început să se miște.

Acesta și-a întrebat publicul: „Voi ce credeți, deraiază tramvaiul?”

Deraiaza tramvaiul sau exagerez eu? P. S. Am sunat la poliție.

Videoclipul a strâns peste o mie de like-uri și zeci de comentarii în care oamenii povestesc despre cum se prezintă situația și în alte zone în care se află șine de tramvai:

  • „Mergi pe linia de tramvai de la muncii pe basarabia pana in capat la republica, sunt inclusiv linii rupte/nesudate.” – CMRD
  • „Ăla este cel mai lent tramvai din București.” – T. C.
  • „Cred că e pe linia 19, nu deraiază dar te zdruncină de te ia durerea de cap.” – B.

Între timp, videoclipul a fost pus în atenția bucureștenilor din nou, fiind distribuit pe grupul de Facebook „Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti”.

@bucharestbiketraffic

Deraiaza tramvaiul sau doar exagerez eu? P.S Am sunat la politie.

♬ original sound – bucharestBIKEtraffic

O cocoașă apărută pe o linie de tramvai a fost fotografiată și distribuită în mediul online

În ultimele zile au apărut mai multe imagini cu șinele de tramvai din București. De exemplu, în zona Poșta Vitan, o cocoașă imensă a apărut pe un traseu STB, iar un bărbat a publicat imagini cu aceasta în mediul online.

Din cauza căldurii foarte mari, șinele se dilată și pot pune în dificultate circulația tramvaielor, dar devine și un pericol pentru șoferi.

Marți, pe data de 27 iunie, în Capitală au fost înregistrate 30-31 grade Celsius, însă din cauza spațiilor verzi care lipsesc din oraș, temperatura se resimte și mai severă.

În timpul după-amiezii, când temperatura era foarte ridicată, STB a anunțat pe Twitter că liniile 19, 23 și 27 au fost blocate pe Bd. Octavian Goga, pe sensul de mers spre Pasajul Mărășești din cauza unei linii dilatate, timp de 40 de minute.

Chiar un vatman a fotografiat cocoașa și a postat imaginea pe grupul de Facebook „Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti”.

La poșta vitan..27.19.23 blocate. 45 min. mulțumim călătorilor pt adjective și susținerea primarului și directorului gen….! Vatmanii sunt de vină, spune M.L.

Șină de tramvai dilatată. Sursa foto: Facebook - Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti/ M. L.
Șină de tramvai dilatată. Sursa foto: Facebook – Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti/ M. L.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies