VIDEO | Și doamna Șoșoacă, țuști, în TIR! Într-un demers electoral special, candidata la PMB se așează la volan

27 mai 2024
430 afișări
VIDEO | Și doamna Șoșoacă, țuști, în TIR! Într-un demers electoral special, candidata la PMB se așează la volan
VIDEO | Și doamna Șoșoacă, țuști, în TIR! Într-un demers electoral un pic extrem, candidata la PMB înșfacă volanul și problemele șoferilor

Doamna Diana Ivanovici-Șoșoacă dorea și dumneaei să urce într-un TIR, iar dorința i-a fost îndeplinită de un domn șofer cumsecade, întâlnit la o benzinărie de pe autostrada București-Pitești.

Doamna Șoșoacă este, după cum probabil știți, candidată la funcția de primar general al Municipiului București, localitate prin care nu tau voie să treacă TIR-urile, dar cu siguranță există în Capitală șoferi de autocamioane cărora li se adresează cu acest demers electoral și cutezător, și out of the box.

VIDEO | Doamna Șoșoacă, la urcarea în TIR: „E greu?”

Într-o transmisiune în direct pe internet (mai precis, pe pagina de Facebook a domniei sale), doamna candidată este, după toate aparențele, într-o parcare de TIR-uri, unde trăiește visul declarat de a urcat la volanul unei astfel de autovehicul.

Nu, nu pornește TIR-ul, doar urcă în cabină și pune mâna pe volan, știut fiind că doamna a rămas fără permis pentru 90 de zile. Au prins-o polițiștii din Buftea când conducea cu o viteză de peste 110 km/h pe un drum unde limita era de 40 km/h.

Situația rutieră a candidatei s-a întâmplat pe 11 martie, deci cele 90 de zile încă n-au trecut.

Revenind la campania electorală foarte prezentă, doamna Șoșoacă, aspirantă la funcția de primar general al Capitalei, s-a urcat în TIR din două motive.

Primul este că visa la așa ceva, al doilea este acela că dorete să arate fanilor și urmăritorilor de pe internet ai domniei sale cum e viața de șofer de TIR.

Alte situații electorale cu doamna candidată Diana Șoșoacă:

Cookies