VIDEO Megadeth, show exploziv la Bucureşti

de:
23 mai 2013
0 Afișari
VIDEO  Megadeth, show exploziv la Bucureşti

Dave Mustaine, însoţit de Dave Ellefson (bass), Shawn Drover (tobe) şi Chris Broderick (chitară), a urcat pe scenă aproape de ora 22.00, cu aproape 45 de minute întârziere faţă de ora anunţată pentru începerea concertului. Ei au fost întâmpinaţi de cei peste 3.000 de fani prezenţi la concert cu o explozie de aplauze şi ovaţii, scrie Agerpres.

Turst, Hangar 18 şi Public Enemy No. 1 au fost primele melodii din concert interpretate de Dave Mustaine la unison cu rockerii care se înghesuiau în faţa scenei să fie cât mai aproape de idolul lor.

Chemat la marginea scenei de fani, Dave Mustaine a primit un steag tricolor şi un banner pe care erau desenate chipurile celor patru membri ai trupei. După ce a defilat pe scenă cu steagul pe umeri, solistul a legat tricolorul la microfon, unde a rămas pe toată durata spectacolului.

Din setlistul concertului nu au lipsit hiturile cunoscute şi aşteptate de toţi rockerii veniţi la Arenele Romane precum ‘Countdown to Extinction, She Wolf, Architecture of Aggression, Sweating Bullets, Ashes in Your Mouth, A Tout Le Monde ori Symphony of Destruction.

Printre piesele bine primite de public s-a numărat şi cea care dă titlul noului album, „Super Collider”, interpretată în premieră live pe o scenă.

Sursa: rtv.net

Cookies