VIDEO | Selly, șoferul dandana de București. Vloggerul s-a fâțâit înainte și-napoi într-o intersecție din București până a blocat un tramvai

01 feb. 2023
655 Afișari
VIDEO | Selly, șoferul dandana de București. Vloggerul s-a fâțâit înainte și-napoi într-o intersecție din București până a blocat un tramvai
VIDEO | Selly, șoferul dandana de București. Vloggerul s-a fâțâit înainte și-napoi într-o intersecție din București până a blocat un tramvai. Sursa foto: Facebook/ Selly

Vloggerul Selly a comis o nouă gafă rutieră în București: de data asta, a blocat un tramvai (săptămâna trecută a făcut accident). Întâmplarea de azi nu a rămas neobservată în traficul din oraș, și nici pe traficul de internet. O înregistrare video cu fapta vloggerului a apărut la scurt timp după, pe Facebook.

Neatenția l-a făcut pe Selly să întoarcă mașina într-o intersecție și să blocheze un tramvai care tocmai trecea, încurcând și restul traficului.

Selly-șoferul a devenit rapid viral pe rețelele de socializare

Vloggerul mergea drept, după care s-a răzgândit, a dat cu spatele și a vrut să facă dreapta. Însă, probabil din neatenție, nu a observat că, făcând dreapta, va bloca o linie de tramvai, inclusiv tramvaiul care tocmai venea. În cele din urmă a reușit să facă dreapta, însă gestul său ilegal a deranjat mulți șoferi.

Un alt șofer care era în preajmă a înregistrat momentul, care, ulterior a ajuns viral pe pagina de Facebook Bukureștiul.

 Cum au reacționat internauții la gafa vloggerului

Postarea s-a răspândit rapid pe Facebook, fapt care a stârnit reacțiile și comentariilor utilizatorilor. Titlul postării sună cam așa:

„Ăsta e Selly! Știu, să fii influencer nu îți trebuie și creier, trebuie doar să ai prieteni în agenții de publicitate, le dai parte și gata, ai și tu bani de CLS…., afirmă pagina de Facebook Bukureștiul.

Internauții nu au avut nici de cum reacții pozitive la noul incident al vloggerului, cunoscându-i deja antecedentele din trafic. Unii au fost sarcastici, alții oarecum amuzați, dar au existat și câțiva revoltați,

Iată câteva dintre comentariile „fanilor”:

„De ce nu-i ridică permisul?”- M.U.

„Și cum ne vorbea el de școală și educație”- B.C.

„A intrat pe linia de BMW”- E.A.

„Selly te învăț să conduci corespunzător ! Pentru tine un discount bun”- A.P.

„Nici cu bicicleta nu se descurcă mai bine”- E.I.

A doua gafă din luna ianuarie a vloggerului

Acest incident cu tramvaiul este cel de-al doilea din luna ianuarie, cu Selly la volan. În urmă cu aproximativ o săptămână, neatenția vloggerului a mai fost surprinsă în trafic, tot de către un internaut. Atunci, a provocat un accident, și el filmat și postat rețele soociale. La scurt timp, a primit un răspuns din partea vloggerului.

Acesta „și-a cerut mii de euro scuze” de la fanii săi, într-un videoclip postat pe pagina sa de Tik Tok.

@selly #stitch with @Stefan tik_tok10 ♬ original sound – selly

Citește mai multe despre acel incident, AICI.

Referitor la același accident, Selly  a mai dat și un interviu pentru Antena Stars, în care ironiza propriul stil de a conduce: 

Eu mai bine merg cu trotineta, că mașina o accidentez non-stop. N-ai văzut câte necazuri am? Trotineta, mergi cu ea, aia e.

Vloggerul a mai fost întrebat și ce mesaj are pentru cei care fac glume la adresa lui. Tot amuzant a vrut să fie:

Nu mă deranjeză absolut deloc. Aveți grijă dacă mă vedeți pe stradă, s-ar putea să ne ciocnim, nu se știe. Așa că, da.. Știi cum e. La volan e bine să fiți prudenți.”

Te-ar putea interesa și:

 

 

Cookies