VIDEO | Șeful ANPC, amenințat cu moartea și cât pe ce să fie luat la bătaie de un comerciant din Piața Volantă din București: „Nu mi-e frică de tine, fac și pușcărie, hai să ne omorâm”

20 nov. 2023
569 Afișari
VIDEO | Șeful ANPC, amenințat cu moartea și cât pe ce să fie luat la bătaie de un comerciant din Piața Volantă din București: „Nu mi-e frică de tine, fac și pușcărie, hai să ne omorâm”
VIDEO | Șeful ANPC, amenințat cu moartea și cât pe ce să fie luat la bătaie de un comerciant din Piața Volantă din București: „Nu mi-e frică de tine, fac și pușcărie, hai să ne omorâm”. Sursa foto: Facebook/ Horia Constantinescu

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, a fost agresat verbal într-o piață din București. Unul dintre comercianți a început un scandal și era cât pe ce de a-l lua la bătaie pe Constantinescu.

„Nu mi-e frică de tine, hai să ne omorâm”

Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a mers duminică în control în Piața Volantă din fața Academiei Militare. Acesta le-a cerut comercianților, printre altele, să facă dovada că produsele pe care le vând la tarabă sunt făcute de ei. Cei mai mulți dintre aceștia nu au putut să dovedească acest lucru.

Printre vânzătorii care nu aveau produse tradiționale s-a numărat un bărbat, care a început să îl amenințe pe președintele ANPC cu moartea, în momentul în care a fost prins „cu mâța în sac”.

Bărbatul i-a adresat cuvinte urâte lui Horia Constantinescu și era cât pe ce să sară la bătaie, dar a fost oprit la timp de către o altă persoană.

Nu mi-e frică măi frate de tine, ești nebun? Nu mi-e frică, hai să ne omorâm! Mă duc la pușcărie, nu mi-e frică de tine. Sunt un nebun al Bucureștiului. (…) Eu fac nenorociri!”, a spus comerciantul care l-a amenințat pe președintele ANPC.

Horia Constantinescu a făcut publică înregistrarea video din piață pe pagina sa de Facebook, acolo unde a și povestit cele întâmplate:

Nu mi-e frică, nu mi-e frică de bau bau.
Reacții violente au întotdeauna cei prinși cu mâța-n sac sau, în cazul de față, cu tradiția mânărită.
Ieri, in piața volantă din fața Academiei Militare, a fost un mic front, pentru că tot se potriveau noțiunile.
Nu am cerut altceva, înafară de a vă informa că, produsele respective, NU SUNT TRADIȚIONALE. Atunci, s-a risipit vraja.
Trist este, că așa este respectată o autoritate a statului.
PS si aici, la venirea poliției, m-am legitimat cu legitimația de serviciu. Și acum, tot în exercițiul funcțiunii eram. Duminică, in loc să stau pe acasă.
MULTUMESC COLEGILOR, CE AU VENIT ALĂTURI DE MINE, DIN ZIUA LOR LIBERĂ.

Te-ar putea interesa și:

Cookies