VIDEO | Sectorul 3 are un nou sediu al Direcției de Evidență a Persoanelor. Unde se află și care sunt dotările

02 mai 2023
5509 Afișari
VIDEO | Sectorul 3 are un nou sediu al Direcției de Evidență a Persoanelor. Unde se află și care sunt dotările
VIDEO | Sectorul 3 are un nou sediu al Direcției de Evidență a Persoanelor. Unde se află și care sunt dotările. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3 a anunțat că s-a deschis noul sediu al Direcției de Evidență a Persoanelor. Acesta se află pe strada Nerva Traian nr. 1.

Până acum, în noul sediu au fost mutate două birouri

Primarul Robert Negoiță a anunțat pe pagina sa de Facebook deschiderea unui nou sediu al Direcției de Evidență a Persoanelor din Sectorul 3. Noul sediu este situat pe strada Nerva Traian, nr. 1 și, conform spuselor primarului, este destul de modern.

De azi, 2 mai 2023, Direcția de Evidența Persoanelor Sector 3 are un sediu nou și modern situat pe strada Nerva Traian nr. 1.” a anunțat Robert Negoiță

Până acum, în noul sediu s-au mutat birourile nr. 3 și nr. 5. Primarul a spus că zilele următoare se vor muta și birourile nr. 2 și nr. 4.

Noul sediu este dotat cu 8 stații pentru depunerea documentelor și efectuarea fotografiilor. Asta înseamnă o capacitate dublă față de ceea ce a existat până acum la cele patru birouri care se vor muta în sediu.

Robert Negoiță a încărcat și un clip video în care sunt prezentați pașii pe care trebuie să îi urmeze bucureștenii pentru depunerea actelor.

Și în Sectorul 6 au fost deschise noi sedii de Evidență a Persoanelor

Bucureștenii din Sectorul 6 vor beneficia de sedii noi de Evidență a Persoanelor. Primul sediu a fost inaugurat pe data de 4 aprilie 2023, în prezența primarului Ciprian Ciucu. Urmează să fie deschise alte două.

Azi (nr. marți) am deschis un sediu nou de Evidență a Persoanelor în Cora Lujerului (Bd. Iuliu Maniu, nr. 19). Este primul din cele trei centre moderne pe care le vom avea. Celelalte două vor fi la Orizont și în Giulești. Politica noastră este să avem sedii civilizate, oamenii să vină cu încredere, să-și ia bon de ordine, să nu aștepte mult la coadă, să primească informații. Așa arată orice sediu de relații cu publicul al unei firme private. Astfel, aducem practici bune din mediul privat în cel de stat”, a declarat primarul Ciprian Ciucu.

Pe data de 10 aprilie a fost inaugurat și al doilea sediu, din incinta Complexului Orizont (Bulevardul Drumul Taberei, nr. 18).

PS6 a anunțat că urmează să fie deschis curând sediul de pe Calea Giulești nr. 125 (în fostul spațiu al DGITL).

Aceste noi sedii sunt în puncte cheie, intens circulate, accesibile, alese special pentru a deservi uniform întreg Sectorul 6.” a adăugat PS6

 

Te-ar putea interesa și:

Cookies