VIDEO | Se repară trotuarele de pe Bulevardul Lacul Tei, anunță Primăria Sectorului 2. Lucrările au început de câteva zile, însă nu se știe când vor fi gata

11 iul. 2023
642 Afișari
VIDEO | Se repară trotuarele de pe Bulevardul Lacul Tei, anunță Primăria Sectorului 2. Lucrările au început de câteva zile, însă nu se știe când vor fi gata
VIDEO | Se repară trotuarele de pe Bulevardul Lacul Tei, anunță Primăria Sectorului 2. Lucrările au început de câteva zile, însă nu se știe când vor fi gata | Sursă foto: Captură Facebook-Primăria Sectorului 2

În Sectorul 2 din București au fost demarate reparații ale străzilor și trotuarelor, astfel încât acestea să atingă standardele de siguranță pentru cetățeni. Primăria a anunțat luni, 10 iulie 2023, că au fost începute lucrările la trotuarele de pe Bulevardul Lacul Tei.

PS2 repară trotuarele de pe Bulevardul Lacul Tei

Primăria Sectorului 2 i-a anunțat luni, 10 iulie 2023, pe bucureșteni că repară trotuarele de pe o importantă arteră a orașului. Este vorba despre Bulevardul Lacul Tei, zonă unde trotuarele sunt pline de gropi ce pun în pericol siguranța pietonilor.

Iată mesajul transmis de administrația publică:

⛏ Din aproape în aproape, schimbăm fața Sectorului 2. Zilele trecute am început asfaltarea trotuarelor de pe Bulevardul Lacul Tei.

👨‍👩‍👧‍👦 Totul pentru siguranța și confortul locuitorilor Sectorului 2.

Cu toate astea, Primăria nu a precizat în cât timp vor fi finalizate lucrările pe acest segment de drum.

Alături de acest mesaj, a fost publicat și un videoclip:

 

La mijlocul lunii iunie, Primăria Sectorului 2 a făcut curățenie generală pe Bulevardul Lacul Tei. Pe partea carosabilă s-a intervenit cu utilaje speciale, iar șoferii au fost nevoiți să găsească alte locuri unde să parcheze mașinile.

Există mai multe zone unde au fost deschise șantiere pentru modernizarea și punerea în siguranță a străzilor din S2. Recent, Primăria a transmis că au fost finalizate lucrările de pe strada Badea Crâțan.

Lucrările au presupus:

  • Introducerea sensului unic pe stradă pentru: fluidizarea traficului și realizarea de locuri de parcare,
  • Eliberarea trotuarele de mașini parcate,
  • Realizarea alveolelor pentru arbori – 34 în total,
  • Supraînălțarea trecerilor de pietoni
  • Au fost realizate insule de protecție a pietonilor, pentru a împiedica parcare vehiculelor în intersecție.

În total, Primăria Sectorului 2 anunță că au fost începute lucrări pe 100 de străzi din aria administrată. Acestea artere se află acum într-un proces amplu de sistematizare și de modernizare.

Am investit și continuăm să investim în străzi sigure pentru comunitatea noastră.

Cookies