VIDEO | Se montează grinzile metalice la pasajul peste A1, de la nodul rutier cu Autostrada Bucureștiului. Traficul este deviat pe A1 până pe 26 aprilie

12 apr. 2024
1558 afișări
VIDEO | Se montează grinzile metalice la pasajul peste A1, de la nodul rutier cu Autostrada Bucureștiului. Traficul este deviat pe A1 până pe 26 aprilie
VIDEO | Se montează grinzile metalice la pasajul peste A1, de la nodul rutier cu Autostrada Bucureștiului. Traficul este deviat pe A1 până pe 26 aprilie. Sursa foto: captură video Irinel Ionel Scrioșteanu/Facebook

Pe șantierul de la Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului se montează grinzile metalice la pasajul peste A1, la nodul rutier cu A0. Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor îi anunță pe șoferi că sunt restricții de circulație, iar traficul rutier de pe A1 este deviat până pe 26 aprilie.

Se montează grinzile metalice la pasajul peste A1, de la nodul rutier cu Autostrada Bucureștiului

Vineri, 12 aprilie 2024, la ora 09:00, a fost montată prima grindă metalică pe deschiderea centrală a pasajului A0 peste A1 pe șantierul Lotului 3 Sud de la Autostrada Bucureștiului.

Activitatea este asigurată de o macara care poate ridica până la 300 de tone, care a sosit în șantier azi-noapte împreuna cu primele 4 grinzi metalice, spune secretarul de stat în Ministerul Transporturilor într-o postare pe Facebook.

Irinel Ionel Scrioșteanu spune că se face tot posibilul ca anul acesta să circulăm între Autostrada A1 și Autostrada Soarelui A2, pe partea de sud, doar la nivel de autostradă.

Lotul 3 Sud al Autostrăzii Bucureștiului A0 leagă DN6, în zona Bragadiru – Cornetu, până la A1, în zona localităților Ciorogârla – Dragomirești Vale (inclusiv nodul rutier dintre A0 și A1) și are o lungime de 18 km.

VIDEO

Restricții de circulație

Șoferii trebuie să știe că au fost impuse restricții de circulație, iar traficul rutier de pe ambele căi ale Autostrăzii A1 București – Pitești (localitatea Bolintin Deal, județul Giurgiu) a fost deviat temporar pe variantele de serviciu construite în apropierea A1 (km 18+845 și km 18+615), până pe 26 aprilie 2024.

Aceste bretele laterale, construite în proximitatea A1, au câte două benzi de deplasare atât pe sensul spre București, cât și pe sensul spre Pitești.

Conducătorii auto mai trebuie să știe că, în zona în care circulația rutieră a fost deviată, limita de viteză este restricționată la 40 km/h.

Șoferii sunt sfătuiți să conducă cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule și să se asigure temeinic înainte de schimbarea benzii.

Te-ar mai putea interesa și: Weekend cu multe restricții de trafic în București. „Străzi deschise”, „Băneasa Forest Run”, un pelerinaj cu racla și o adunare publică modifică circulația

Cookies