VIDEO | Se face curățenie pe aleile fără nume din Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu: Din `99, S2 nu a avut contract pentru spațiile acestea

02 iul. 2023
4864 afișări
VIDEO | Se face curățenie pe aleile fără nume din Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu: Din `99, S2 nu a avut contract pentru spațiile acestea
VIDEO | Se face curățenie pe aleile fără nume din Sectorul 2. Primarul Radu Mihaiu: Din `99, S2 nu a avut contract pentru spațiile acestea. Sursa foto: captură video Facebook/ Radu Mihaiu

Radu Mihaiu i-a anunțat pe bucureșteni că, începând cu data de 1 iulie 2023, se face curățenie pe aleile fără nume din Sectorul 2. Demersurile pentru un alt contract de curățenie au început anul trecut, spune Primarul Sectorului 2.

Se face curățenie pe aleile fără nume din Sectorul 2

Aleile fără nume nume din Sectorul 2 sunt, mai exact, spațiile din spatele blocurilor. Pentru că din anul 1999, acestea nu au fost prinse în contractul de salubrizare, nu au fost salubrizate niciodată.

Sâmbătă, 1 iulie 2023, a fost prima dată când s-a făcut curățenie pe aceste alei. Curățenia va fi sistematică, o dată pe săptămână.

Radu Mihaiu a transmis că acest contract nu a fost încheiat cu Supercom, ci cu operatorul Brai-Cata. Primarul Sectorului 2 este convins că echipele vor face treabă excelentă și sectorul va fi mai curat.

Radu Mihaiu: Lumea mi-a reproșat că nu se face curat

Astăzi este o zi foarte importantă, este ziua în care am început curățenia pe aleile fără nume. Din 1999, Sectorul 2 nu a avut contract pentru spațiile acestea.

Foarte mult, lumea mi-a reproșat că nu se face curățenie. Operatorul de salubritate Supercom nu avea contract pe toate aceste spații și anul trecut am început demersurile pentru a face un alt contract de curățenie căi publice.

Astăzi am început să facem curățenie pe așa-numitele alei fără nume, adică aceste spații din spatele blocurilor. Vă invit să vedeți exact cum arată aceste alei fără nume unde nu aveam contract.

Sunt alături de Elena Tudose, Administrator Public, cea care s-a ocupat de întreg procesul birocratic. Am pornit acum multe luni de la a tot prezentul „nu se poate”. Nu se poate să avem un contract cu un nou operator. Elena, povestește-ne puțin cum e cu acest „nu se poate”:

  • Nu se poate să avem atâta mizerie în Sectorul 2 pentru că aceste spații din spatele blocurilor n-au fost niciodată salubrizate. Din `99, de când există contract cu un operator în Sectorul 2, aceste alei fără nume n-au fost niciodată prinse în contractul de salubrizare. Așa că am zis că nu se poate să nu facem curățenie și aici. N-a fost foarte simplu, a fost un proces în care am mai fost descurajați pe drum, dar într-un final, astăzi, 1 iulie, cu dude și cu mizerie în spate, este totuși o zi istorică pentru Sectorul 2, pentru că e prima dată când începe o curățenie sistematică în spatele blocurilor pe care o vom face săptămânal.

Iată că se poate. Este un alt operator, nu este Supercom. Brai-Cata se numește acest operator. Sunt convins că vor face treabă extraordinară și că sectorul nostru va fi mai curat, a conchis Radu Mihaiu în clipul video publicat pe Facebook.

VIDEO

Cookies