VIDEO | Se deschide circulația rutieră pe noul pasaj din DN4 peste A0 – Autostrada Bucureștiului. Inaugurarea are loc marți dimineață

11 mart. 2024
25273 Afișari
VIDEO | Se deschide circulația rutieră pe noul pasaj din DN4 peste A0 - Autostrada Bucureștiului. Inaugurarea are loc marți dimineață
VIDEO | Se deschide circulația rutieră pe noul pasaj din DN4 peste A0 - Autostrada Bucureștiului. Inaugurarea are loc marți dimineață. Sursa foto: captură video Facebook/ CNAIR

Marți dimineață, 12 martie, șoferii trebuie să știe că se deschide circulația rutieră pe noul pasaj din DN4 peste A0 – Autostrada Bucureștiului, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Pentru moment, circulația se va desfășura pe o singură bandă/sens.

UPDATE, 12 martie: ESENȚIAL | Primele mașini pe noul pasaj rutier peste Autostrada Bucureștiului (A0), peste DN4. Este un pod din Lotul 1 Sud al Centurii Moderne a Capitalei | VIDEO

Se deschide circulația rutieră pe noul pasaj din DN4 peste A0 – Autostrada Bucureștiului

Marți, 12 martie 2024, la ora 09:00, se deschide circulația rutieră pe noul pasaj construit din DN4 peste A0, în cadrul contractului pentru construcția Lotului 1 Sud al Autostrăzii Bucureștiului, între Glina și Vidra.

Șoferii care vor tranzita zona trebuie să știe că, până în momentul în care vor fi gata lucrările, circulația pe noul pasaj se va desfășura pe o singură bandă de circulație ce corespunde fiecărui sens de mers.

Marți, 12.03.2024, ora 9.00, se deschide traficul rutier pe noul pasaj construit din DN4 peste A0, în cadrul contractului pentru construcția lotului 1 al Autostrăzii de Centură București Sud, între Glina și Vidra.
Până la finalizarea lucrărilor, circulația pe pasaj se va desfășura pe o singură bandă de circulație corespunzătoare fiecărui sens de mers!, a transmis CNAIR într-o postare pe Facebook.

VIDEO

Încă de săptămâna trecută, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor anunța că urmează să fie dat în trafic noul pasaj din DN4 peste Autostrada Bucureștiului, iar Lotul 1 Sud, între DN5 și DN4 a intrat în faza de prerecepție.

În funcție de finalizarea ultimelor lucrări, a etapei de prerecepție și a etapei de recepție, dar și a ultimelor verificări necesare, va fi deschis acest tronson de autostradă în această lună.

Irinel Ionel Scrioșteanu a anunțat că până la sfârșitul lunii martie va fi dat în trafic Lotul 1 Sud al Autostrăzii Bucureștiului, tronsonul între DN5 Jilava și DN4 Popești-Leordeni. Acest lot are o lungime de 16,9 km, cuprinsă între localitățile Cernica și Jilava.

Te-ar mai putea interesa și: VIDEO | Vizită neanunțată pe șantierul A0, Lot 1 Sud, la intersecție cu A2 – București Constanța. „Ritmul lucrărilor poate fi îmbunătățit simțitor”, spune Scrioșteanu

Cookies