VIDEO | Se caută nume pentru roboțelul care tunde iarba în parcurile din Sectorul 2. Seamănă un pic cu Bumblebee și face 7000 de mp de „freză verde” pe oră

29 mai 2023
753 Afișari
VIDEO | Se caută nume pentru roboțelul care tunde iarba în parcurile din Sectorul 2. Seamănă un pic cu Bumblebee și face 7000 de mp de
Se caută nume pentru roboțelul care tunde iarba în parcurile din Sectorul 2. Seamănă un pic cu Bumblebee și face 7000 de mp de "freză verde" pe oră | Sursă foto: Captură Facebook- Radu Mihaiu

Radu Mihaiu a anunțat că, în parcurile din Sectorul 2, iarba va fi tunsă cu ajutorul unui roboțel simpatic și descurcăreț. Edilul le cere bucureștenilor idei de nume pentru botezarea noului „angajat” al PS2.

În parcurile din Sectorul 2, iarba va fi tunsă de un roboțel

Tuturor ne place să vedem peluze tunse și aranjate atunci când ne plimbăm prin parcurile din București. Pentru a putea oferi un aspect îngrijit zonelor verzi din Sectorul 2, colaboratorii Primăriei au achiziționat un roboțel care să se ocupe de gazon.

Robotul are capacitatea de a tunde circa 7.000 de mp/oră, astfel că folosirea acestuia este potrivită pentru peluzele largi din parcuri, anunță Radu Mihaiu. De asemenea, acestea ocolește foarte ușor obstacolele întâlnite pe traseu, precum arborii.

E agil și ocolește obstacolele foarte natural. Chiar dacă e doar un roboțel de tuns iarba. Pe o piață a muncii tot mai dificilă pentru anumiți angajatori, firmele cu care colaborăm se adaptează astfel încât să își îndeplinească angajamentele și să avem un sector îngrijit, a transmis edilul din S2.

Roboțelul care tunde iarba în parcurile Sectorului 1 | Sursă Video: Facebook-Radu Mihaiu

Radu Mihaiu le cere bucureștenilor idei de nume

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că se bucură să vadă astfel de inițiative și soluții destinate să eficientizeze și să ușureze muncă oamenilor. De asemenea, consideră că și calitatea serviciilor oferite de partenerii PS2 va fi îmbunătățită prin intermediul acestui utilaj.

Edilul le cere bucureștenilor să vină cu idei de nume pentru noul roboțel ce se ocupă de îngrijirea peluzelor din Sectorul 2.

Seamănă un pic cu Bumblebee. Voi cum credeți că ar trebui să-l botezăm?

Iată câteva dintre numele sugerate deja de bucureșteni:

  • Green Robot,
  • Ierbivorul,
  • Albinuță,
  • Bee,
  • Bubu.

Oamenii ce vor să ia parte la numirea roboțelului galben pot veni cu propuneri în secțiune de comentarii a videoclipului publicat de primarul Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook. Iată AICI linkul către respectiva postare.

Cookies