VIDEO | Scările metalice de la Arena Națională, montate special pentru concertele Coldplay, s-au clătinat când spectatorii ieșeau din stadion

13 iun. 2024
11387 afișări
VIDEO | Scările metalice de la Arena Națională, montate special pentru concertele Coldplay, s-au clătinat când spectatorii ieșeau din stadion
VIDEO | Scările metalice de la Arena Națională, montate special pentru concertele Coldplay, s-au clătinat când spectatorii ieșeau din stadion. Sursa foto: captură video Libertatea

Probleme, seara trecută, la Arena Națională din București: scările metalice, montate special pentru concertele Coldplay, s-au clătinat periculos de tare în momentul în scare spectatorii părăseau stadionul.

Coldplay la București: Scările metalice de la Arena Națională s-au clătinat când spectatorii ieșeau din stadion

Miercuri seară, 12 iunie 2024, trupa britanică de rock Coldplay a susținut la Arena Națională primul concert din cele două programate la București.

Zeci de mii de fani au fost prezenți pe stadion, însă la finalul evenimentului a apărut o problemă. În momentul în care spectatorii au început să părăsească stadionul, scările metalice care au fost montate special pentru cele două concerte Coldplay (în zona din fața scenei) au început să se clatine cu ei.

Imaginile au fost publicate de Libertatea:

În acel moment, mai mulți oameni care urcau scările au decis să se oprească și să se țină de balustrade, așteptând să se oprească mișcarea. Alți spectatori care doreau să urce au fost opriți de agenții de la pază. Aceștia au permis, pe rând, accesul grupurilor de oameni.

Seara trecută, fanii Coldplay de la București s-au împărțit în două tabere, în momentul în care pe scenă a cântat manele un tânăr, Babasha. Acesta a fost huidit de spectatori.

Citește mai multe aici: 

Ieri, circa 50.000 de spectatori au fost prezenți la eveniment. Azi, 13 iunie 2024, are loc al doilea concert Coldplay din Capitală, tot pe stadionul Arena Națională, ce face parte din turneul ”Music of the Spheres”.

Începând cu ora 17:00 se face accesul pentru publicul general, pe la cele trei intrări amenajate din Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin. Detalii despre program, regulament, liniile speciale de STB și restricții de circulație din zona stadionului, AICI.

Cookies