VIDEO | Scandal teribil în parcare la Mall Băneasa, unde au fost chemați polițiștii să oprească drifturile, iar “spectatorii” s-au enervat. Apoi, au apărut mascații

22 iun. 2024
2940 afișări
VIDEO | Scandal teribil în parcare la Mall Băneasa, unde au fost chemați polițiștii să oprească drifturile, iar “spectatorii” s-au enervat. Apoi, au apărut mascații
VIDEO | Scandal teribil în parcare la Mall Băneasa, unde au fost chemați polițiștii să oprească drifturile, iar “spectatorii” s-au enervat. Apoi, au apărut mascații | Sursa foto: Iincognito2248/Băneasa

Parcarea imensă de la Mall Băneasa este deseori noaptea un loc în care șoferi cu mașini puternice și chef de „acțiune” se adună să facă drifturi. Este un fel de spectacol frecvent și ilegal care se petrece aici, pentru că șoferii adună, cu drifturile lor, și spectatori.

VIDEO | Polițiști chemați „la drifturi”, în parcare la Băneasa, și un scandal teribil

Așa s-a întâmplat și la începtul acestui weekend. Vineri noapte, mai mulți tineri s-au apucat să facă drifturi în parcare la Băneasa, doar că vecinii, deranjați de zgomotul produs de mașini și, probabil, și de reacțiile spectatorilor entuziaști care s-au adunat, au făcut reclamație, potrivit Digi24.

Scandalul a izbucnit în momentul în care au apărut polițiștii,  pe care șoferii și mulțimea uriașă adunată au început să îi fluiere, huiduie și chiar să îi agreseze.

Utilizatorul de TikTok Incognito2248 a publicat imagini din momentul în care apariția polițiștilor a stârnit furia șoferilor și a numeroșilor spectatori.

Polițiștii au cerut ajutor, iar apariția și intervenția mascaților au potolit spiritele. Au urmat, apoi, verificările, legitimările și amenzile.

Poliția Capitalei anunță, printr-un comunicat, că polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție s-au sesizat din oficiu, „cu privire la faptul că, într-o parcare din Sectorul 1, mai multe persoane ar efectua derapaje controlate tulburând ordinea și liniștea publică”:

La intervenția polițiștilor, mai multe persoane au avut un comportament agresiv, motiv pentru care s-a solicitat prezența mai multor echipaje, în sprijin, de pe raza secțiilor limitrofe, din cadrul Brigăzii Rutiere, precum și echipe de luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale şi un echipaj de intervenție din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

După verificările pe care polițiștii  le-au făcut la final, doi șoferi care consumaseră băuturi alcoolice au rămas fără permis de conducere și alte cinci persoane au fost amendate.

Cookies