VIDEO | Șantier în Cișmigiu. Se asfaltează aleile parcului, anunță Primăria Capitalei

01 apr. 2024
460 Afișari
VIDEO | Șantier în Cișmigiu. Se asfaltează aleile parcului, anunță Primăria Capitalei
VIDEO | Șantier în Cișmigiu. Se asfaltează aleile parcului, anunță Primăria Capitalei. Sursa foto: captură video Nicușor Dan/Facebook

Este șantier în Cișmigiu. Nicușor Dan anunță luni, 1 aprilie, că au început lucrările de reabilitare a aleilor din parc. Primarul Capitalei spune că se lucrează pe porțiuni și amintește câte lucruri au fost făcute până acum în parcul care se află peste stradă de Primăria Generală.

Șantier în Cișmigiu: se reabilitează aleile din parc

Un nou șantier peste drum de PMB: Primarul Capitalei anunță că au început lucrările pentru reabilitarea aleilor din Parcul Cișmigiu. Se lucrează treptat: pe măsură ce va fi finalizată o bucată, echipele se vor muta la următoarea și tot așa:

Astăzi am început reabilitarea aleilor din Parcul Cișmigiu. Lucrăm pe porțiuni – pe măsură ce terminăm o bucată, ne mutăm la următoarea și tot așa mai departe.

Sursa foto: PMB/Facebook
Sursa foto: PMB/Facebook

Nicușor Dan spune că, până acum, au fost făcute multe lucruri în Cișmigiu:

  • A fost reparat Podul Mare,
  • Au fost reparate cuvele celor două lacuri,
  • Au fost reparate locurile de joacă,
  • Au fost reparate țarcurile pentru câini.
  • A fost plantat gazon, au fost plantați copaci, au fost montate pergolele pentru plantele agățătoare.
  • Au fost decolmatate puțurile de alimentare cu apă, au fost reabilitate instalațiile de irigații și au fost înlocuite toate plăcuțele indicatoare.

Primarul Capitalei spune că urmează să fie înlocuit și mobilierul urban care a fost distrus.

Suntem în Parcul Cișmigiu. Sunt multe lucruri pe care le-am făcut deja aici. Podul Mare, cuvele celor două lacuri, locurile de joacă, țarcurile pentru câini, am plantat gazon, am plantat copaci, pergolele pentru plantele agățătoare, indicatoarele, sistemele de irigații.

Acum am ajuns la alei. O să schimbăm toatel aleile din Parcul Cișmigiu, să lucrăm pe bucăți. Azi începem și pe măsură ce terminăm o bucată, ne mutăm în partea următoare, anunță Nicușor Dan într-un clip video publicat pe pagina de Facebook.

VIDEO

Te-ar mai putea interesa și: Povestea parcului Cișmigiu. Știați că aici a existat o grădină zoologică?

Cookies