VIDEO | Robert Negoiță s-a dus printre copacii scrum din Parcul IOR: Evident că dau foc, ticăloșii! Apoi, se îndreaptă spre Nicușor Dan: Ați promis analiză, cum vă ajutăm?

30 aug. 2023
613 Afișari
VIDEO | Robert Negoiță s-a dus printre copacii scrum din Parcul IOR: Evident că dau foc, ticăloșii! Apoi, se îndreaptă spre Nicușor Dan: Ați promis analiză, cum vă ajutăm?
VIDEO | Robert Negoiță s-a dus printre copacii scrum din Parcul IOR: Evident că dau foc, ticăloșii! Apoi, se îndreaptă spre Nicușor Dan: Ați promis analiză, cum vă ajutăm? Sursa foto: captură video Facebook/ Robert Negoita

Miercuri dimineață, 30 august, Robert Negoiță s-a dus în Parcul IOR, acolo unde copacii au fost făcuți scrum în urma unui alt incendiu de vegetație ce a izbucnit cu o seară în urmă și s-a manifestat pe o suprafață de 4.000 mp.

Primarul Sectorului 3 este convins că „dau foc ticăloșii”, astfel încât să distrugă tot spațiul verde din partea retrocedată.

Robert Negoiță s-a dus printre copacii scrum din Parcul IOR

Totodată, Robert Negoiță face un apel către Nicușor Dan și spune că este disponibil oricând pentru întâlniri, astfel încât să se găsească soluții pentru această zonă a Capitalei. Parcul IOR, un „plămân verde” important al orașului, a ajuns să fie distrus.

Primarul Sectorului 3 îi transmite primarului general al Capitalei să renunțe la această funcție dacă nu are curaj să ia decizii. De asemenea, Negoiță transmite că PS3 nu poate să atace decizia de retrocedare în instanță.

Negoiță a subliniat că, atâta vreme cât are funcția de primar, în această zonă a Parcului IOR nu o să se construiască absolut nimic.

Mesajul integral

Bună ziua, suntem în Parcul IOR. Uitați cum arată, ars iar. Evident că dau foc ticăloșii. Evident că vor să distrugă vegetația, să ne spună că nu e spațiu verde aici, că n-au fost copaci. Uitați cum i-au pârjolit. Acești nenorociți, acești ticăloși cu care ne luptăm de mai bine de 10 ani.

Vreau să profit de ocazie…să fac un apel către primarul general, domnul Nicușor Dan. Stimate domn, ați promis că luptați pentru cetățeni. Ați venit aici, la fața locului, și ați spus că șase săptămâni o să faceți analiză. Cu ce vă putem ajuta? Vă stau la dispoziție să facem o întâlnire. Haideți să ne întâlnim să găsim soluții pentru această zonă de București, această bucată atât de importantă. Era un plămân al orașului și acum e distrus în halul ăsta. Domnule Nicușor Dan, lăsați prietenia cu ticăloșii și luptați pentru oamenii cărora le-ați promis în alegeri că sunteți de partea dumnealor.

Știm că e greu, știm…dacă v-au amenințat și pe dumneavoastră, cum m-au amenințat pe mine…vă înțeleg. Ce căutați acolo dacă nu aveți curaj?! Plecați de acolo! Ori vă faceți treaba, ori reprezentanți acest oraș așa cum ar trebui, ori plecați acasă. Lăsați pe altcineva care poate să facă această treabă.

Repet…haideți să ne întâlnim. Eu sunt disponibil oricând, chiar o să vă sun acum, sper să-mi răspundeți la telefon. Haideți să ne vedem, să găsim o soluție pentru această bucată. Haideți să facem proces, să ne luăm parcul înapoi. Vă e așa de greu să semnați o hârtie? O facem noi, trebui să o semnați pentru că instanța nu primește semnată de noi, Primăria Sector 3, pentru că nu a fost niciodată la noi, ca să fie treaba clară. Nu poate face acest demers Primăria Sector 3.

A! Și nu va construi niciodată nimic nimeni aici, în această zonă, atâta vreme cât sunt eu aici. Pentru că e incorect, este aberant, este ilegal. Nu se poate construi în parc. Nu mai încercați niciun fel de modalitate. Atâta vreme cât trăiesc și atâta vreme cât sunt aici, nu va fi niciun fel de autorizație pentru nimic în această zonă.

Dumnezeu să-i dea bune intenții primarului general și să facă ce trebuia să facă de mult. A zis șase săptămâni și cred că e jumătate de an de atunci. Poate ar trebui să-i fie rușine că nu face acest demers. Spun cu foarte mare regret, aici, de la fața locului, unde iată…pârjol, nenorocire…unde era verdeață și frumos, a conchis Robert Negoiță pe Facebook.

VIDEO

Cookies