VIDEO | Robert Negoiță s-a dus la Pasajul de la ieșirea spre Autostrada Soarelui și anunță că se fac ultimele teste înainte de inaugurare. Cel mai important: „Mai avem să punem plantele aici”

14 iun. 2023
963 Afișari
VIDEO | Robert Negoiță s-a dus la Pasajul de la ieșirea spre Autostrada Soarelui și anunță că se fac ultimele teste înainte de inaugurare. Cel mai important: „Mai avem să punem plantele aici”
VIDEO | Robert Negoiță s-a dus la Pasajul de la ieșirea spre Autostrada Soarelui și anunță că se fac ultimele teste înainte de inaugurare. Cel mai important: „Mai avem să punem plantele aici”. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță s-a dus în inspecție pe Pasajul de la ieșirea spre Autostrada Soarelui, unde lucrările au ajuns la final. Se fac ultimele teste înainte de inaugurare, însă primarul transmite și că „mai avem să punem plantele aici”.

„Mai avem să punem plantele aici”, spune Robert Negoiță care s-a dus la Pasajul de la ieșirea spre Autostrada Soarelui

Lucrările de Pasajul spre Autostrada Soarelui au ajuns la final, iar acum se fac testele pentru rezistență. Au fost încărcate camioane, conform normelor, care au stat pe pod. Plantele urmează să fie aduse pe pasajul acesta, anunță Robert Negoiță.

Primarul Sectorului 3 este convins că totul va ieși în regulă, iar pasajul va fi inaugurat în cel mai scurt timp, chiar săptămâna aceasta. „Drum bun către mare”, le urează Negoiță bucureștenilor.

Foto: Facebook/ Robert Negoiță
Foto: Facebook/ Robert Negoiță

Mesajul integral

Bună ziua! Suntem la podul…la pasajul ăsta de la A2, intrarea pe autostradă, intrarea în București. Iată…suntem la final. Mai avem să punem plantele aici, astăzi…mâine, punem plantele și dăm drumul la circulație. Nu înainte să facem testele de sarcină.

Ia uitați aici: Mașinile noastre, camioanele noastre încărcate…pline, conform normativelor și stau pe pod, verificăm rezistența podului, comportamentul la sarcină. El nu poate fi încărcat mai mult decât îl încărcăm noi acum.

Am convingerea că totul va ieși în regulă, normal…conform proiectului. Doar testare conform normelor, conform uzanței. Să ne asigurăm că totul e în regulă și dăm drumul la circulație în cel mai scurt timp. Să circulăm bine, să circulăm…mai ales în siguranță pentru că aici erau foarte multe accidente.

Începând de săptămâna asta…toate aceste neplăceri, probleme, vor fi o amintire. La cât mai multe astfel de pasaje în București, care să fluidizeze traficul și să reducă nivelul de noxe, de poluare. O zi frumoasă și drum bun către mare!, a declarat Robert Negoiță pe Facebook.

Cookies