VIDEO | Robert Negoiță s-a dus azi să vadă cu ochii lui ditai groapa din giratoriu, care a înghițit o mașină. Primarul S3 pare dezamăgit de șofer, nu de groapă

16 mart. 2023
4473 afișări
VIDEO | Robert Negoiță s-a dus azi să vadă cu ochii lui ditai groapa din giratoriu, care a înghițit o mașină. Primarul S3 pare dezamăgit de șofer, nu de groapă
VIDEO | Robert Negoiță s-a dus azi să vadă cu ochii lui ditai groapa din giratoriu, care a înghițit o mașină. Primarul S3 pare dezamăgit de șofer, nu de groapă | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov/ Robert Negoiță

Noapte trecută, un șofer a căzut cu mașina într-un sens giratoriu aflat în Sectorul 3 din București. Noul sens giratoriu nu erau semnalizate în nici un fel, iar șoferul a rămas agățat cu vehiculul în prefabricate.

O șofer a intrat cu mașina într-un sens giratoriu din Sectorul 3

Incidentul a avut loc miercuri noapte, în jurul orei 23:30. Șoferul din București a intrat în plin în groapa din mijlocul unui sens giratoriul de la intersecția dintre Strada Câmpia Libertății și Strada Gheorghe Petrașcu.

Informația a fost transmisă de un alt șofer, pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Iată mesajul:

23:20: Auto sărit în groapa din interiorul sensului giratoriu. Politie la fata locului. Se încearcă scoaterea acestuia.

Mașină intrată într-un sens giratoriu din Sectorul 3
Mașină intrată într-un sens giratoriu din Sectorul 3 | Sursă foto: Facebook-Info trafic București și Ilfvo

În fotografia postată pe rețeaua de socializare se poate observa că mașina a rămas agățată cu roțile din spate în prefabricatele folosite pentru realizarea sensului.

Polițiștii s-au prezentat la fața locului pentru a scoate mașina din respectiva groapă. Vehiculul a fost scos în jurul orei 23:50.

Lucrare a fost începută tot miercuri, 15 martie 2023. Însă cu toate astea, noul sens giratoriu nu au fost semnalizată în nici un fel, după cum se poate vedea și în poza.

Robert Negoiță a vorbit despre incidentul de noaptea trecută

În această dimineață, primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a vorbit despre mașina ce a intrat în sensul giratoriul. Edilul a transmis că în zona respectivă șoferii circulă cu viteză, cu toate că este o intersecție complicată unde se află și instituții de învățământ.

Primarul a transmis și că, pe lângă fluidizarea traficului, sensul giratoriul oferă mai multă siguranță și îi obligă pe șoferi să circule cu o viteză redusă.

Iată declarația dată pe Robert Negoiță:

Avem probleme în trafic. Lăsând la o parte blocajele și poluarea, avem probleme și din cauza siguranței în circulație. Se circulă tare, neprotejat, iar pietonii circulă printre mașini.

De multe ori se circulă prea tare, nici o legătură cu ce prevede legea. Aici la intersecția între Câmpia Libertății și Gheorghe Petrașcu am făcut ieri acest sens giratoriu.

E nevoie de sensuri giratorii care să reglementeze circulația, o si fluidizează dar mai important este că oferă mai multă siguranță. (…) De prea multe ori am avut accidente aici. E mult mai bine cu sens giratoriu, chiar dacă până ne obișnuim cu el o să dureze.

Un șofer a intrat cu viteză în prefabricate noapte trecută. Haideți să fim normali, haideți să nu mai circulăm atât de tare în oraș pentru că este riscant.

Și nouă ne-au stricat sensul, acum trebuie să-l reparăm, dar și șoferul și-a stricat mașina.

Primarul Sectorului 3 nu a menționat nimic despre faptul că noapte trecută noul sens giratoriu nu era semnalizat.

Bucureștenii au transmis că în această dimineață, în jurul orei 09:00, sensul giratoriu era semnalizat pe toate sensurile de mers.Pe lângă semnalizare, în intersecție se aflau 2 agenți de poliție care dirijau traficul.

Cookies