VIDEO | Robert Negoiță își ia palmierii scoși de Nicușor Dan de la Piața Unirii și îi plantează în Sectorul 3. „Îi punem lângă Primărie”

15 mai 2023
550 Afișari
VIDEO | Robert Negoiță își ia palmierii scoși de Nicușor Dan de la Piața Unirii și îi plantează în Sectorul 3. „Îi punem lângă Primărie
VIDEO | Robert Negoiță își ia palmierii scoși de Nicușor Dan de la Piața Unirii și îi plantează în Sectorul 3. „Îi punem lângă Primărie" | Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

După ce PMB a scos palmierii plantați de Robert Negoiță în Piața Unirii, arborii au fost duși în fața Primăriei Sectorului 3.

Negoiță a dat prima declarație și a anunțat că va replanta palmierii în diferite zone din aria administrată.

Robert Negoiță își ia palmierii și îi plantează în S3

Robert Negoiță este deranjat de decizia luată de Nicușor Dan de a scoate palmierii proaspăt plantați la Piața Unirii. Edilul a declarat că plantarea copacilor este necesară pentru a curăța aerul poluat din București.

Primarul Sectorului 3 a îl acuză pe Nicușor Dan că nu se ocupă de plantarea copacilor și spune că acesta a lipsit de la lecția despre fotosinteză.

În loc să demonstreze că este în stare să facă ceva, iată că primarul care nu face nimic face ceva rău. Cu ce îl supărau câțiva copaci într-o zonă în care aerul este foarte poluat?

Ce nu știe dumnealui, probabil că a lipsit de la lecție, este că acești copaci folosesc în procesul de fotosinteză. (…) E fix ce avem nevoie în acest oraș – de cât mai mult oxigen (…)

Eu nu l-am văzut să planteze măcar o păpădie, declară Robert Negoiță.

Edilul Sectorului 3 a anunțat că palmierii ce au fost aduși, imediat după ce au fost scoși din pământ, vor fi plantați în aria administrată.

O să-i punem aici în fața Primăriei și în multe alte zone din Sectorul 3.

Arborii au fost scoși după 48 de ore

Luni dimineață, Nicușor Dan și Horia Tomescu s-au dus personal în zona unde Robert Negoiță a plantat ,fără aprobarea, mai mulți palmieri. PMB a decis să scoată arborii din pământ și să îi restituie Primăriei Sectorului 3.

Robert Negoiță a făcut lucrări ilegale. Am venit la fața locului pentru a găsi o soluție ca să aducem terenul la starea inițială. De prea mult timp primarul Negoiță profită de faptul că legislația este încurcată și continuă să facă amenajări aici.

Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță. Încercăm să oprim invazia kitsch-ului primarului Negoiță, a declarat viceprimarul Horia Tomescu.

Nu este singura zonă din Capitală unde Robert Negoiță a decis să planteze palmieri. Acești arbori au fost plantați și la Pasajul Pallady, realizat la intrarea pe Autostrada Soarelui.

Cookies