VIDEO | Robert Negoiță a țipat la Nicușor Dan din stradă toată dimineața. A țipat de lângă niște țevi până a răgușit: „Sunt foarte furios, cum să faci așa ceva?”

30 mai 2023
713 Afișari
VIDEO | Robert Negoiță a țipat la Nicușor Dan din stradă toată dimineața. A țipat de lângă niște țevi până a răgușit:
VIDEO | Robert Negoiță a țipat la Nicușor Dan din stradă toată dimineața. A țipat de lângă niște țevi până a răgușit: "Sunt foarte furios, cum să faci așa ceva?". Sursa foto: captură video Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță a țipat la Nicușor Dan până a răgușit: „Cum să dai tu pentru 150 de metri de țeavă autorizație pentru 3 luni de zile?!”.

Primarul Sectorului 3 a mers marți dimineață pe Strada Victor Brauner, unde circulația se blochează în fiecare zi, până pe Pallady, din cauza unor lucrări autorizate de Primăria Capitalei pe o perioadă de 3 luni de zile. Negoiță a țipat la primarul General: „Cum să dai tu pentru 150 de metri de țeavă autorizație pentru 3 luni de zile?!”

Robert Negoiță a țipat la Nicușor Dan din stradă toată dimineața

Negoiță este nemulțumit de autorizația dată de municipalitate pentru o țeavă de 150 de metri. Lucrările sunt planificate să dureze 3 luni de zile, dar pe Strada Victor Brauner se blochează traficul de la primele ore ale zilei din cauza acestor lucrări.

Primarul Sectorului 3 a mers în această zonă, unde circulația nu era dirijată, iar nimeni nu lucra. Edilul spune că PS3 face 2 pasaje în 4 luni și jumătate, iar Primăria Capitalei are nevoie de 3 luni pentru lucrările la o țeavă de 150 de metri, ca să blocheze circulația pe Strada Victor Brauner.

Maxim o săptămână pentru așa ceva!, spune Negoiță pe Facebook.

Robert Negoiță recunoaște că ește furios și revoltat din cauza acestei situații și îi cere municipalității să transfere lucrările către Primăria Sectorului 3.

Mesajul integral

Suntem pe Strada Victor Brauner, aici unde se blochează circulația în fiecare zi. Azi de dimineață eu am stat aici aproape jumătate de oră. Era blocat până în Pallady, inclusiv Pallady.

Este inadmisibil cum își bate joc de noi Primăria Generală, care pentru o țeavă de 100 și ceva de metri, dă autorizație de construire pentru 3 luni de zile pe una dintre cele mai circulate străzi din București, pe Strada Victor Brauner.

Repet, astăzi când am fost eu aici, dimineață la ora 08:00, nu era nimeni. Nu era dirijată circulația, nu lucra nimeni aici și, repet, rușine Primăria Generală, rușine primarului General. Cum să dai tu pentru 150 de metri de țeavă autorizație pentru 3 luni de zile?!

Noi facem două pasaje în 4 luni jumate și voi dați pentru 3 luni de zile să blocheze circulația pe Victor Brauner.

Da` n-aveți puțină jenă? Primar General și Primărie Generală…să vă bateți joc de oameni, să blocați circulația în acest oraș, generând poluare și disconfort…să vă fie puțină jenă.

Ar trebui să aveți bunul simț să nu mai ieșiți din biroul ăla până nu reglați chestiunea asta. Maxim o săptămână pentru așa ceva! Dacă nu, dați-ne nouă să vedem cum se poate face o lucrare de genul ăsta într-o săptămână, nu 3 luni de zile.

Sunt foarte furios, sunt foarte revoltat, de ce e în stare să facă Primăria Generală în acest oraș. Iar noi ne uităm neputincioși că n-avem ce să le facem. Autorizație PMB…ce putem face noi cu chestia asta. N-avem ce să le facem, 3 luni de zile. O rușine!! Să vă fie rușine!!

Îmi pare rău că sunt foarte furios, sunt foarte revoltat…era blocat Bulevardul Pallady, am chemat Poliția Locală să deblocăm situația aici. Pe astfel de situații…generate de niște oameni care n-au nicio idee cu ce ar trebui să facă în pozițiile pe care le au. Încă o dată, îmi cer scuze și vă doresc o zi frumoasă.

Eram pregătit cu vești bune…facem spații verzi, infrastructură, dar cred că trebuie conștientizat…problemele pe care le avem în acest oraș, a conchis Robert Negoiță.

Cookies