VIDEO | Robert Negoiță a mers pe șantier și anunță numărătoarea inversă. Lucrările de la sensul giratoriu de sub noile pasaje de la Pallady (IKEA), aproape de final

07 mai 2023
12229 Afișari
VIDEO | Robert Negoiță a mers pe șantier și anunță numărătoarea inversă. Lucrările de la sensul giratoriu de sub noile pasaje de la Pallady (IKEA), aproape de final
VIDEO | Robert Negoiță a mers pe șantier și anunță numărătoarea inversă. Lucrările de la sensul giratoriu de sub noile pasaje de la Pallady (IKEA), aproape de final. Sursa foto: captură video/ Facebook/ Robert Negoita

Robert Negoiță a mers duminică dimineață pe șantier și a ținut să îi anunțe pe bucureșteni că lucrările de la sensul giratoriu de sub noile pasaje de la Pallady (IKEA) sunt aproape gata.

Amintim că lucrările la cele două pasaje au fost finalizate cu 4 zile înainte de termenul anunțat, iar șoferii pot circula pe aici începând cu data de 28 aprilie 2023.

Lucrările de la sensul giratoriu de sub noile pasaje de la Pallady (IKEA), aproape de final

Odată deschisă circulația, în timp record, pe cele două noi pasaje de la intersecția Bulevardului Theodor Pallady cu Strada Nicolae Teclu, lucrările se concentrează pe amenajarea de la sol, spune primarul Sectorului 3 pe Facebook.

Robert Negoiță spune că, săptămâna viitoare, ar urma să se deschidă circulația în sensul giratoriu de sub noile pasaje și le recomandă celor care încă nu au tranzitat zonă, să o facă, să vadă lucrarea.

Edilul anunță că, deja, 70 – 80% din trafic este pe cele două pasaje și se circulă bine, nu mai există ambuteiaje.

Robert Negoiță: „Pe aici se circulă lejer, circuli decent, elegant”

Redăm mai jos, integral, declarația primarului de la Sectorul 3:

Suntem la podurile de la Pallady, cele două pasaje din dreptul străzii Teclu și zona comercială de la IKEA. Aceste două pasaje terminate în timp record și absolut necesare pentru că, iată, nu mai sunt blocaje deloc.

Pe aici se circulă lejer, circuli decent, elegant…nu ne mai petrecem viața în trafic. Și, da, trebuia să rezolvăm, să amenajăm și jos. Acum, iată că suntem foarte avansați, în câteva zile vom da drumul circulației și pe aici, pe jos, astfel încât să se poată circula și pe acest sens giratoriu de sub pasaje…și mult mai lejer. Pentru că 70%-80% din trafic deja este pe sus, se circulă pe sus, se circulă bine.

Cei care nu ați văzut încă, veniți aici să vedeți ce lucrare frumoasă, necesară, benefică, am reușit să facem noi aici, Primăria Sector 3, într-un timp record.

Iată că este pregătit. Săptămâna viitoare…e o chestie de zile, două, trei zile, până când aici va fi asfalt, marcaje, indicatoare și drumul la circulație, să poată intra în zona comercială, către Teclu, inclusiv dinspre mare se poate face stânga către Teclu, către Popești-Leordeni, către Sectorul 4, către sudul orașului.

Ne propunem să scoatem cât mai mult din traficul din Sectorul 3. Traficul înseamnă poluare și nu avem nevoie de poluare. Dimpotrivă, avem nevoie de aer curat.

La cât mai mult aer curat, la cât mai curat aer și un trafic cât mai fluid, să circulăm frumos, lejer, decent și în siguranță!

Cookies