VIDEO | Robert Negoiță a descoperit Serpentina din București. Pentru ca situația să nu scape de sub control pe teren, și-a pus și vestă reflectorizantă

09 mai 2023
3544 afișări
VIDEO | Robert Negoiță a descoperit Serpentina din București. Pentru ca situația să nu scape de sub control pe teren, și-a pus și vestă reflectorizantă
VIDEO | Robert Negoiță a descoperit Serpentina din București. Pentru ca situația să nu scape de sub control pe teren, și-a pus și vestă reflectorizantă. Sursa foto: captură video Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță și-a pus vesta reflectorizantă și a ieșit pe teren, în zona Pallady, unde a vorbit, printre altele, și despre Serpentina din București.

Robert Negoiță a descoperit Serpentina din București

Robert Negoiță a anunțat că zona Pallady – strada Nicolae Teclu va fi reorganizată, iar o bandă de circulație deja s-a transformat în spațiu verde. Și o trecere de pietoni va fi reconfigurată, dar și o bandă de circulație din zona comercială pe care primarul Sectorului 3 o numește Serpentină, ca la munte.

Negoiță spune că îi este drag să vină în această zonă, de când se circulă pe cele două noi pasaje de la Pallady și amintește că în câteva zile se va deschide și sensul giratoriu de sub pasaje.

Această zonă va fi reorganizată și reconfigurată până săptămâna viitoare.

Mesajul integral

Circulație fluentă, fără blocaje, aer curat și cât mai mult spațiu verde. Asta este soluția, repet, cu cât circulăm mai fluent, adică fără blocaje, cu atât stăm mai puțin în trafic, mașina consumă mai puțin combustibil, frânăm mai puțin, mai puțin praf de la plăcuțe și așa mai departe.

Cu cât mai mulți copaci, cu atât mai bine. Da, suntem aici pe Pallady, unde tocmai am dat drumul circulației pe cele două pasaje din zona Pallady – strada Nicolae Teclu. Și da, o bandă de circulație, fix cum se vede de aici, o bandă întreagă de circulație, mii de metri pătrați s-au transformat în spațiu verde. Cea mai mare parte a copacilor…sunt deja plantați aici, așa cum este normal.

Trecerea de pietoni va fi reorganizată și, da, și aici reorganizăm…pe breteaua pe care venim din zona comercială. Uitați-vă și dumneavoastră cum arată aici. Este absolut, absolut nefuncțională această curbă. S-a făcut așa cum s-a făcut, când s-a făcut…nici măcar nu mai contează. Toată zona aici o reconfigurăm pentru că este…nu doar că arată urât, este nefuncțională. Reorganizăm, reconfigurăm și facem mai multe spații verzi, circulația va fi mai fluidă.

Îmi este atât de drag să vin aici în zonă și, repet, zilele astea o să dăm drumul și la rondul de sub cele două pasaje, astfel încât se va circula perfect în zona asta. O zonă care era blocată, unde era nenorocire…pierdeai și jumătate de oră, mai ales vinerea după-amiază. Eu personal ocoleam zona asta pentru că era nenorocire, dar ocolind-o, evident că blocam tu toții alte zone. E nevoie să creștem capacitatea de trafic.

Pasajele denivelate sunt cea mai bună soluție și, repet, oricum trebuie să reorganizăm tot ce avem aici în zonă. Uitați-vă și dumneavoastră, ce-i cu asta, cum să ai curba asta aici așa, dar ce, suntem la munte unde trebuie să facem serpentine. Nu e cazul, nu e nevoie. Până săptămâna viitoare va fi gata, reorganizată și totul în regulă și aici, spune Negoiță pe Facebook.

Cookies