VIDEO | Robbie Williams abia așteaptă să petreacă la București, la „Summer in the City”. Mesajul cântărețului pentru fanii din România

10 apr. 2023
234 afișări
VIDEO | Robbie Williams abia așteaptă să petreacă la București, la „Summer in the City”. Mesajul cântărețului pentru fanii din România
VIDEO | Robbie Williams abia așteaptă să petreacă la București, la „Summer in the City”. Mesajul cântărețului pentru fanii din România. Sursa foto: Facebook/ Robbie Williams

Robbie Williams este unul dintre headlinerii celui mai nou festival din București: „Summer in the City”. Până să revină în Capitală, cunoscutul cântăreț englez a ținut să le transmită un mesaj fanilor săi din România.

Evenimentul are loc în perioada 3 – 4 iunie 2023, în Piața Constituției din București.

Robbie Williams abia așteaptă să petreacă la „Summer in the City”, în București

În primul weekend din luna iunie, în Piața Constituției din București, va avea loc cel mai nou festival din oraș: Summer in the City.

Headlinerii celor două seri de vară din Capitală sunt Robbie Williams și Sam Smith. Dintre cei doi, primul artist care va urca pe scena Summer in the City, sâmbătă, 3 iunie 2023, este cunoscutul cântăreț și compozitor englez Robbie Williams, care a ținut să transmită un mesaj pentru fanii din România:

Hei, România. Abia aștept să vă văd pe toți. Am petrecut foarte frumos împreună data trecută. Haideți să petrecem încă o dată.

VIDEO

Cel mai mare entertainer al erei sale revine la București după concertul sold-out din Piața Constituției din anul 2015.

Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You” precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției într-un concert „full length”, anunță organizatorii evenimentului.

Despre festival

Headlineri la Summer in the City sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts, iar mulți alți artiști vor fi anunțați în curând.

Organizatorii festivalului se așteaptă la o prezență de peste 150.000 de oameni în cele două zile de petrecere.

Prețul biletului pentru o singură zi de festival începe de la 369 de lei și ajunge până la 1.679 de lei la categoria VIP.

Iată lista cu prețul abonamentelor/biletelor de o zi la Summer in the City:

Prețul abonamentelo/biletelor de o zi la Summer in the City. Sursa foto: ddee.ro
Prețul abonamentelo/biletelor de o zi la Summer in the City. Sursa foto: ddee.ro

Biletele pot fi cumpărate de AICI.

Mai multe informații despre festival pot fi găsite AICI sau AICI.

Cookies