ARHIVA B365

VIDEO Rezumatul derby-ului Dinamo-Steaua: scor 0-2, după o atmosferă incendiară pe Arena Naţională

Mai mulţi suporteri dinamovişti au fost evacuaţi în cea de-a doua repriză de pe stadion. Partida a fost întreruptă preţ de câteva minute şi jucătorii au fost scoşi de pe teren, după ce fanii au aruncat cu torţe în suprafaţa de joc. 

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a declarat că au fost duse la poliţie cinci persoane, pentru folosirea de materiale pirotehnice la derbiul Dinamo-Steaua şi acestea riscă pedepse de până la cinci ani de închisoare.

„Deocamdată au fost identificate cinci persoane, care au fost conduse la secţia de poliţie pentru folosirea de materiale pirotehnice în incinta arenei, faptă considerată infracţiune şi riscă pedepse de până la cinci ani de închisoare. De asemenea, clubul organizator şi firma de pază vor fi sancţionate pentru că nu au luat măsurile necesare pentru evitarea incidentelor şi pentru control corporal deficitar al suporterilor”, a declarat Enache pentru Mediafax. 

Echipa Steaua a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo, în derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Mansaly Boubacar, în proprie poartă, în minutul 13, şi de Cristian Tănase, în minutul 70.

Clubul Dinamo a fost amendat cu 50.000 de lei, în urma incidentelor de pe Arena Naţională din derby-ul cu Steaua. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button