VIDEO | Regele Șoselelor e bucureșteanul cu BMW, care dă cu spatele pe autostrada A1, pe la Ciorogârla. Pe banda de urgență, logic! “Hai că dă kilometri înapoi”

11 apr. 2023
558 Afișari
VIDEO | Regele Șoselelor e bucureșteanul cu BMW, care dă cu spatele pe autostrada A1, pe la Ciorogârla. Pe banda de urgență, logic! “Hai că dă kilometri înapoi”
VIDEO | Regele Șoselelor e domnu’ cu BMW, care dă cu spatele pe autostrada A1 București-Pitești. “Sunteți răi, dă kilometri înapoi” | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Din nou, disclaimer: cu siguranță există pe lumea asta și alte mașini în afară de BMW ai căror șoferi au te miri ce moment de  de rătăcire rutieră și se apucă să dea cu spatele pe autostradă.

Dar, wow, domnul acesta cu număr WOW de București a avut necazul să fie filmat de un membru al comunității de Facebook Infotrafic București și Ilfov. („Că parcă nu era de-ajuns că e nevoit să dea cu spatele”, glumește cineva când vede imaginile)

VIDEO | Șoferul de BMW pune avariile și dă cu spatele pe autostradă

Deci, cu spatele pe autostradă, pe banda de urgență (ceea ce, într-o logică dubioasă și periculoasă, poate fi logic: probabil că omul avea o urgență) E drept, parte din filmare e pe banda de accelerare, înainte să devină bandă de urgență.

Previzibil și firesc, au început să curgă comentariile. Mai jos, o selecție destul de random:

Nimeni nu vede și lucrurile bune: are semnale.🤣

De la Pitești vine așa!🤣

Dă kilometri înapoi!🤦‍♂️

​​E BMW, are voie! 😉

Mersul cu spatele și condusul pe banda de urgență sunt interzise pe autostradă

În codul rutier, lucrurile sunt destul de clare. Conducerea mașinii pe banda de urgență este interzisă și cu fața, nu numai cu spatele.

În rest, ieșirea de pe autostradă se face numai prin locurile special amenajate, care îți sunt semnalizate cu cel puțin un kilometru înainte. În cazul în care ai ratat ieșirea, singura variantă legală e să mergi mai departe până la următoarea bandă specială, căci întoarcerea și mersul în marșarier fiind interzise pe autostradă.

Îți recomandăm să citești și alte situații rutiere cu VMW:

Cookies