VIDEO | Realmente ireal! Un Mini iese din parcare, traversează C.A. Rosetti ca pietonii, pe trecere, apoi dă cu spatele pe zebră, peste doi tineri. Voia doar să iasă pe Magheru

03 apr. 2024
4532 Afișari
VIDEO | Realmente ireal! Un Mini iese din parcare, traversează C.A. Rosetti ca pietonii, pe trecere, apoi dă cu spatele pe zebră, peste doi tineri. Voia doar să iasă pe Magheru
VIDEO | Realmente ireal! Un Mini iese din parcare, traversează C.A. Rosetti ca pietonii, pe trecere, apoi dă cu spatele pe zebră, peste doi tineri. Voia doar să iasă pe Magheru | Sursa imagine: Info Trafic București și Ilfov / Facebook

Un șofer din București a fost surprins de camera de bord a unui alt participant la trafic ieșind dintr-o parcare de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, trecând pe trecere, și ajungând în fața coloanei care aștepta la semafor.

După această ispravă, respectivul șofer a fost la un pas de a lovi doi pietoni când a dat cu spatele.

Un șofer iese din parcare, traversează pe trecere, apoi dă cu spatele pe zebră

Un șofer nerăbdător din București a ieșit glonț dintr-o parcare aflată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și  s-a pus la semafor pe Strada C.A. Rosetti.

Că să nu fie nevoit să mai aștepte până când celelalte mașini ar fi plecat de la semafor, respectivul luat-o pe trecerea de pietoni. Așa a ajuns în fața coloanei de vehicule care așteptau culoarea verde.

Ulterior, pentru că mașina ieșită prea mult în bulevard și pentru a se încadra pe banda de stânga (banda de mers către Bulevardul Gheorghe Magheru) acesta a dat cu spatele.

MiniCooper-ul a fost foarte aproape să lovească doi pietoni care traversau pe culoare verde a semaforului.

Tot momentul a fost surprins de camera de bord a unui alt participant la trafic. Filmarea a fost mai apoi publicată pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. Iată mesajul și imaginile postate pe rețelele de socializare:

Daca nu ai reușit, mai încearcă! (Și cu spatele)

Mașina care dă cu spatele pe trecere, fiind aproape să lovească doi pietoni care traversau | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov/E.M. -Facebook

Postarea a strâns peste 100 de reacții într-un timp scurt, fiind publicată în dimineața zilei de 3 aprilie 2024. Bucureștenii și-a exprimat nemulțumirea față de gestul acestui șofer.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de oameni:

  • „De pomană are oglinzi, dacă nu ne vedem ce frumoși suntem, nu sunt bune!!! 😅”
  • „Ca în GTA (Grand Theft Auto).”
  • „La câți șoferi doar cu numele avem în București, nu ar trebui să ne mai mire absolut nimic!”

Acest tip de comportament din traficul bucureștean este periculos. Pe lângă faptul că poate duce la producerea de accidente rutier, reprezintă un pericol și pentru pietoni.

Cookies