VIDEO | Rața din Berceni care dă lecții de trecere regulamentară a străzii, pe la Piața Progresul. „Sărăcuța! O fi crezut, de la atâta ploaie, că s-a mărit lacul”

16 iun. 2024
6261 afișări
VIDEO | Rața din Berceni care dă lecții de trecere regulamentară a străzii, pe la Piața Progresul. „Sărăcuța! O fi crezut, de la atâta ploaie, că s-a mărit lacul”
VIDEO | Rața din Berceni care dă lecții de trecere regulementară a străzii, pe la Piața Progresul. „Sărăcuța! O fi crezut, de la atâta ploaie, că s-a mărit lacul” | Sursa foto: Captură ecran TikTok

Puțin dezorientată și speriată, fugind pe trecerea de pietoni, o rață a fost filmată în timp ce traversa regulamentar strada. Oamenii care au văzut-o au încercat să o îndrume spre trotuar, ca să nu stea în calea mașinilor, însă pasărea nu s-a lăsat convinsă. Momentul a fost surprins în cartierul Berceni din Sectorul 4, iar imaginile au ajuns pe TikTok, strângând mii de aprecieri.

Rața care traversează regulamentar pe la o trecere de pietoni din Berceni

Din imaginile care au apărut pe platforma TikTok se observă cum rața traversează strada pe trecerea de pietoni, regulamentar, la culoarea verde a semaforului. Pentru a nu sta în calea mașinilor, oamenii din jur încearcă să o îndrume spre trotuar, unde ar fi în siguranță, însă înaripata refuză. În acest moment se oprește și filmarea.

O zi normală în București.

@avelonio O zi normala in bucuresti #fyppppppppppppppppppppppp #bucharest #romania🇷🇴 #fyipシツ #foryou ♬ original sound – Ava

Luându-ne după stâlpișorii din beton, momentul a fost surprins undeva în Sectorul 4. În secțiunea de comentarii a TikTok-ului, o persoană spune că filmarea a fost făcută în zona Piața Progresul.

Filmarea a strâns peste 8.000 de aprecieri și zeci de comentarii. Mai multe persoane s-au amuzat de dialogul doamnei care este surprinsă în filmare și care încerca să comunice cu rața, spunându-i să vină pe trotuar și întrebând-o ce caută acolo.

  • „Așa îmi strig și eu păsările prin curte și chiar vin, s-au învățat 🤣”
  • „Sectorul 4 clasic moment😅”
  • „Doar în Berceni vezi așa ceva😹”
  • „Voia și ea să meargă la Lidl de la Drumul Găzarului.”
  • „Sărăcuța, era pierdută, a crezut de la atâta ploaie că s-a mărit lacul.”

Având în vedere cât de aproape se află Delta Văcărești față de Berceni, multe animale ajung să se aventureze în oraș, ceea ce, probabil, s-a întâmplat și în acest caz.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies