VIDEO | Radu Mihaiu e supărat pe bucureștenii care nu și-au mutat mașinile pentru curățarea Șoselei Mihai Bravu. „Vor fi amendați consistent”

06 iun. 2023
1629 Afișari
VIDEO | Radu Mihaiu e supărat pe bucureștenii care nu și-au mutat mașinile pentru curățarea Șoselei Mihai Bravu. „Vor fi amendați consistent”
VIDEO | Radu Mihaiu e supărat pe bucureștenii care nu și-au mutat mașinile pentru curățarea Șoselei Mihai Bravu. „Vor fi amendați consistent” | Sursă foto: Captură Facebook-Radu Mihaiu

Luni, 5 iunie 2023, a fost făcută curățenie pe Șoseaua Mihai Bravu din Sectorul 2. Pentru desfășurarea activității, șoferi au fost rugați să parcheze mașinile în altă parte, între orele 10:00 și 17:00. Cu toate astea, nu toate vehiculele au fost mutate.

Radu Mihaiu și-a exprimat nemulțumirea fața de bucureșteni, într-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook.

Radu Mihaiu, supărat pe șoferii din București

Zilele trecute, Primăria Sectorului 2 s-a ocupat de curățarea Șoselei Mihai Bravu, o arteră importantă și aglomerată din București. Astfel că, administrația publică a făcut un apel către șoferi pentru a-și muta mașinile.

Cu toate că posesorii de mașini și Asociațiile de Proprietari au fost anunțate de către Poliția Locală S2 cu privire la acțiunea de curățare a șoselei, anumiți bucureșteni au lăsat mașinile parcate la bordură.

Astfel că, ieri, 5 iunie 2023, în anumite zone, utilajele speciale de curățare a părții carosabile nu au putut igieniza temeinic. Supărat din această cauză, Radu Mihaiu și-a exprimat nemulțumirea față de cetățeni printr-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook.

Din păcate, unii nu înțeleg de vorbă bună. Am notificat fiecare mașină, de mai multe ori. Am notificat asociațiile de proprietari de pe traseu. Am trasat o bandă de delimitare în aceasta dimineață. Foarte mulți oameni au înțeles și au mutat mașinile, făcând loc pentru spălarea la bordură.

Din păcate, au rămas unii șoferi pentru care vorba bună nu a fost suficientă.

Șoferii vor fi amendați

Edilul Sectorului 2 a transmis că șoferii ce nu au mutat mașinile pentru a permite desfășurarea acțiunii de curățare vor fi amendați. Radu Mihaiu a mai spus că nu își dorea ca această măsură să fie necesară.

Nu îmi doresc asta în mod special, dar toți cei care au împiedicat astăzi spălarea de pe Mihai Bravu, vor fi amendați consistent.

Să fie clar pentru toată lumea că nu glumim, nu renunțăm.

Primarul Sectorului 2 le-a transmis bucureștenilor ce locuiesc în aria administrată că va lua toate măsurile necesare pentru a putea curăța temeinic străzile.

Cookies