VIDEO | “Proștii stau în trafic, șmecherii conduc pe trotuar”. Șoferul care n-a mai avut chef de semafoare și a făcut slalom cu mașina printre pietoni în zona Doamna Ghica

19 dec. 2022
1344 Afișari
VIDEO | “Proștii stau în trafic, șmecherii conduc pe trotuar”. Șoferul care n-a mai avut chef de semafoare și a făcut slalom cu mașina printre pietoni în zona Doamna Ghica
VIDEO | “Proștii stau în trafic, șmecherii conduc pe trotuar”. Șoferul care n-a mai avut chef de semafoare și a făcut slalom printre pietoni în zona Doamna Ghica | screenshot înregistrare video grupul "Info Trafic Rutier - Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare"

În fiecare zi, în traficul din București se întâmplă măcar niște niște sute de momente demne de povestit, că prea au fost din cale-afară, tu tot haosul cu care, în mare măsură, aproape că ne-a devenit firesc, atât de tare ne-am obișnuit cu asta.

Șoferul care n-a mai avut nervi de trafic și a făcut slalom printre pietoni pe trotuar

Un astfel de moment a fost filmat și publicat, astăzi, pe grupul de Facebook „Info Trafic Rutier – Bucuresti si Ilfov / Accidente / Filmari / Radare”

Aceste câteva zeci de secunde înregistrate în zona Doamna Ghica arată cum, atunci când șoseaua este prea aglomerată pentru nivelul lui de răbdare, se urcă pe trotuar și conduce printre pietoni, dar și printre celelalte mașini parcate acolo.

VIDEO | Cu mașina pe trotuar prin București

Cel care a publicat înregistrarea povestește și traseul șoferului care s-a urcat cu mașina pe trotuar și care, mai apoi, a condus și pe șina de tramvai:

A intrat pe trotuar din stația de RATB din fata McDonalds. A coborât de pe trotuar pe trecerea de pietoni de la piața Cremenița. S-a încadrat direct în banda de lângă axul drumului și a intrat pe linia de tramvai.

Tot persoana care a cărei cameră video montată la bord a suprins momentul mai spune că șoferul de pe trotuar a claxonat o doamnă care i-a apărut în cale – culmea (sic!), pe trotuar – și pe care, în final, a ocolit-o.

Un alt bucureștean subliniază că sunt 500 metri între stația STB de la McDonalds la intersecția cu Doamna Ghica, iar trotuarul are 200 m și că se întâmplă des ca șoferii să o ia pe acolo. Iar asta mai ales de la strada Plumbuita la Doamna Ghica.

În București, problema trotuarelor blocate de mașini parcate printre care pietonii abia se strecoară e veche și serioasă. Imaginile acestea sunt, totuși, nivelul următor: trotuarul pe care circulă mașini (care claxonează pietonii de pe trotuare).

Îți recomandăm să citești și

Cookies