VIDEO | Promenadă nouă, anunțată de Ciprian Ciucu în Sectorul 6. Primarul a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, între strada Brașov și Râul Doamnei

31 aug. 2023
16986 Afișari
VIDEO | Promenadă nouă, anunțată de Ciprian Ciucu în Sectorul 6. Primarul a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, între strada Brașov și Râul Doamnei
VIDEO | Promenadă nouă, anunțată de Ciprian Ciucu în Sectorul 6. Primarul a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, între strada Brașov și Râul Doamnei. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

O nouă amenajare în Sectorul 6: Ciprian Ciucu a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, aflat între strada Brașov și Râul Doamnei. „Aici vom avea un loc foarte plăcut, o promenadă”, spune primarul Sectorului 6.

Ciprian Ciucu a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic

“Domnule Primar, dar de trotuarul de la ștrand, de la Parcul Drumul Taberei, când vă apucați? Nu ați văzut în ce stare este, când eliberați trotuarul de mașini?” Am primat acestă întrebare cel puțin de 100 de ori, spune Ciprian Ciucu într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 anunță că a semnat autorizația de construire pentru Trotuarul Nordic, aflate între strada Brașov și Râul Doamnei, iar lucrările ar urma să înceapă până la finalul lunii septembrie.

Ciucu spune că, de fapt, de aici a vrut ca echipele sa înceapă lucrările, dar Primăria Sectorului 6 a trebuit să depășească mai multe bariere legale pentru a lua acest tronson în administrare.

„Nu vom face o amenajare oarecare”

Acesta este cel mai circulat trotuar din zonă, și este un dezastru urbanistic. Nu vom face o amenajare oarecare, spune primarul Sectorului 6.

Cum ar urma să fie transformată această zonă:

  • trotuarul va fi lărgit;
  • o să existe mai mult spațiu verde:
  • vor fi create mici terase de tip “street food” pe care PS6 le va atribui, transparent, agenților economici care le vor și întreține.

Acest loc va deveni unul foarte plăcut, o promenadă, spune Ciucu.

Întreaga arie va fi regenerată urban

Nu îmi ies toate deodată sau pe atât de repede cum mi-aș dori eu, dar îmi ies. Regeneram urban întreaga arie. Acest tronson este de la Auchan la Râul Doamnei, este vorba despre trotuarul nordic. Pe cel sudic l-am reabilitat deja. Doar că aici va fi ceva superior, cu pavaj de calitate, cu spațiu verde, cu ridicări. Un spațiu foarte plăcut plimbărilor, explică primarul Ciprian Ciucu.

VIDEO

Cookies