VIDEO | Probabil cele mai norocoase clipe din furtuna de-aseară din București. Un copac a căzut la doi pași de-o femeie, care a scăpat neatinsă doar pentru că alerga spre adăpost

11 iul. 2024
691 afișări
VIDEO | Probabil cele mai norocoase clipe din furtuna de-aseară din București. Un copac a căzut la doi pași de-o femeie, care a scăpat neatinsă doar pentru că alerga spre adăpost
Copac doborât de furtună ieri pe Bulevardul Eroilor | Sursa foto: Facebook/Info Trafic București și Ilfov

O femeie a scăpat ca prin urechile acului de furtuna care a lovit ieri Bucureștiul. În imagini a fost surprins momentul în care un copac este doborât de vânt chiar în spatele ei. Aceasta fugea către gura de metrou Politehnica pentru a se adăposti de ploaie.

Problema copacilor care stau să cadă este tot mai acută în București. În doar jumătate de oră, ieri în Capitală au fost doborâți de vânt 31 de copaci. Aceștia au distrus mașini și țevi de gaze, au rupt cabluri electrice și au blocat drumuri și linii de tramvai.

Am pățit-o acum o săptămână, eram cu fata în brațe și la intrare în scara blocului a căzut pomul în fața mea, dacă ajungeam cu 3 secunde mai repede, cădea pe noi, a scris o femeie în comentarii.

Nelipsiți de la dat cu părerea au fost și cei care au spus că cei care filmau ar fi putut interveni. Întrebarea este… cum?

Cădea copacul pe femeie și eu nu aveau nicio treabă, erau 3 bărbați și se uitau liniștiți, a scris cineva.

În loc să se ducă după ea să o ajute să ajungă mai repede, stăteau și comentau de pe margine.

Inginerii ăia, după cum se vede, nu dădeau doi bani dacă pica copacul pe fata aia, cred că se amuzau mai degrabă, vai de ce nu au în cap! a acuzat altcineva.

Văd o tânără frumoasă în pericol și 3 nebărbați care nu se mișcă să o ajute să alerge mai repede, trăgând-o de mână. Ei comentau de la adăpost.

Și, bineînțeles, glumeții de serviciu:

O domniță care face ravagii pe unde merge 😂 🔥

Dacă nici vântul ăsta nu i-a ridicat rochia, atunci nu știu ce o va face.

Furtuna de ieri a lovit Capitala pe neașteptate, după o zi de cod portocaliu de caniculă și disconfort termic accentuat. Meteorologii au emis o avertizare nowcasting de tip cod galben de furtuni, vijelii și descărcări electrice.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies