VIDEO | Primarul S2, nemulțumit de mizeria din fața blocurilor. Radu Mihaiu mustră bucureșteni: E și responsabilitatea asociaților de proprietari să păstreze curățenia!

09 mart. 2023
2368 Afișari
VIDEO | Primarul S2, nemulțumit de mizeria din fața blocurilor. Radu Mihaiu mustră bucureșteni: E și responsabilitatea asociaților de proprietari să păstreze curățenia!
VIDEO | Primarul S2, nemulțumit de mizeria din fața blocurilor. Radu Mihaiu mustră bucureșteni: E și responsabilitatea asociaților de proprietari să păstreze curățenia! Sursa foto: Captură Facebook

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a declarat că este nemulțumit de curățenia care nu se păstrează în fața blocurilor de către cetățeni și asociațiile de proprietari din Sector. Acesta spune că a făcut investiții pentru amenajarea curților de blocuri.

Curățenia din fața blocurilor îl nemulțumește pe primarul Sectorului 2

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a postat, pe pagina sa de Facebook, un videoclip în care se declară complet nemulțumit de felul în care arată unele curți ale blocurilor. Reprezentanții Primăriei Sectorului 2 spun că au făcut investiții și o vor face în continuare pentru amenajarea curților de blocuri, dar curățenia trebuie păstrată de toți cetățenii:

Am investit şi continuăm să investim în amenajarea curţilor de blocuri, însă păstrarea curățeniei depinde de fiecare dintre noi. Este o responsabilitate comună.

În videoclipul postat de Radu Mihaiu pe pagina sa de Facebook declară că asociațiile de proprietari ar trebui să fie mai atente în legătură cu păstrarea curățeniei din fața blocurilor. Acesta a arătat și un exemplu de „așa nu”, fiind vorba de spațiul din fața unui bloc în care se aflau mai multe gunoaie aruncate:

Bună ziua, nu prea e bună. Ce vedeți aici este exemplu de așa nu. Așa n-ar trebui să facă o asociație de proprietari. Ne-am străduit anul trecut, am refăcut gazonul, am pus iarbă, am pus irigații. Tot ce-am rugat cetățenii a fost să nu mai arunce pe geam această mizerie.

Primarul mai spune că nu se poate realiza curățenia în curțile blocurilor în fiecare zi, astfel că responsabilitatea revine asociaților de proprietari pentru a păstra curățenia:

Încercăm să facem locurile acestea să arate mai bine, să ne placă să trăim în ele și dacă acasă la dumneavoastră nu aruncați pe jos și nu trăiți în mizerie, nu ar trebui s-o faceți nici în curtea blocului.

Radu Mihaiu felicită o doamnă administrator pentru munca depusă

În videoclip, primarul compară două curți de bloc, una dintre acestea fiind îngrijită, iar în cealaltă se observau câteva gunoaie aruncate:

Cum vedeți aici, arată o asociație de proprietari care își îngrijește curtea. Așa cum vedeți acolo este o asociație care își bate joc de munca noastră, a tuturor. Nu se poate așa ceva.

Un exemplu de bună practică este o doamnă administrator care a avut grijă de curtea blocului pe care o întreține. Primarul o felicită pentru munca depusă.

Aceasta spune că îi place să fie curat, mai ales când se uită pe fereastra de la balcon, apartamentul său fiind situat la parter.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies