VIDEO | Primarul Radu Mihaiu aleargă la Bucharest International Half Marathon. Din când în cand mai intră live pe Facebook: Haideți să vedem cum arăt la final

21 apr. 2024
1597 afișări
VIDEO | Primarul Radu Mihaiu aleargă la Bucharest International Half Marathon. Din când în cand mai intră live pe Facebook: Haideți să vedem cum arăt la final
VIDEO | Primarul Radu Mihaiu aleargă la Bucharest International Half Marathon. Din când în cand mai intră live pe Facebook: Haideți să vedem cum arăt la final. Sursa foto: captură video Radu Mihaiu/Facebook

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, aleargă azi la Bucharest International Half Marathon & 10k 2024. Din când în când, edilul mai intră live pe Facebook și vorbește cu bucureștenii, timp în care nu pare că se oprește din alergat.

Radu Mihaiu aleargă la Bucharest International Half Marathon

Încă din februarie, Radu Mihaiu anunța pe Facebook că urmează să participe la semimaratonul Bucureștiului și mai anunța că se antrenează intens pentru această cursă de 21 de km.

Sâmbătă, 20 aprilie, cu o zi înainte de marea cursă, primarul Sectorului 2 s-a dus în parc și a alergat alături de sportivul Andrei Roșu. Totodată, edilul a recunoscut că este puțin stresat și voia să afle ce ar trebui să facă ca să nu-l mai doară genunchiul:

Salut! Sunt Radu Mihaiu, mă pregătesc mâine să alerg primul semimaraton din viața mea. Sunt un pic stresat. Când am alergat data trecută 20 de km m-am resimțit puțin la genunchi. M-am întâlnit cu Andrei Roșu aici și vreau să-l întreb, ce fac eu ca să nu ma mai doară genunchiul la semimaraton?

„E foarte multă lume aici”

Azi dimineață, 21 aprilie, la ora 08:39, Radu Mihaiu a intrat live pe Facebook și a anunțat că e foarte multă lume la fața locului, iar el merge la START. Are chiar și tricou personalizat cu „Radu Mihaiu. Primarul Sectorului 2”.

Sper să duc cei 21 de km până la capăt. M-am pregătit pentru asta, sunt convins că voi reuși. În câteva minute începe startul, sper să alergăm mai mult pentru că e o chestie mult mai bună și mai sănătoasă pentru toți.

La 8:46, primarul a mai pornit un live și a anunțat că a pornit în cursă:

Start în curs de semimaraton. Haideți să vedem cum arăt la final.

La 9:46 a pornit un alt live, unde a anunțat că se apropie de borna de 10 km. Radu Mihaiu a ținut să spună că-i rezistă genunchiul și a mai spus că este sub timpul pe care și l-a propus și a mai spus că o să iasă bine:

Te-ar mai putea interesa și: 33 de linii de tramvaie, troleibuze și autobuze, deviate azi pentru „Bucharest International Half Marathon & 10k 2024”. Călătorii STB trebuie să știe că sunt înființate patru linii navetă

Cookies