VIDEO | Polițist de la rutieră, bătut măr în trafic în București. Au tăbărât pe el trei bărbați dintr-o mașină parcată neregulamentar de o femeie

12 ian. 2023
7084 Afișari
VIDEO | Polițist de la rutieră, bătut măr în trafic în București. Au tăbărât pe el trei bărbați dintr-o mașină parcată neregulamentar de o femeie
Polițist de la rutieră, bătut în trafic în București | sursa foto: captură video B365.ro

Incidentul din traficul din București, unde un polițist de la rutieră a fost bătut măr în stradă, s-a petrecut în luna decembrie anul trecut, dar imaginile au devenit publice abia acum, scrie Digi24.ro.

VIDEO | Momentul în care un polițist de la rutieră e bătut în trafic, în București

Imaginile au fost înregistrate în decembrie anul trecut și surprind trei bărbați care îl agresează pe un polițist rutier. Imaginile conțin inclusiv momentul în care bărbatul cere ajutorul mascaților.

Cum s-a petrecut incidentul

Polițistul a văzut o mașină parcată neregulamentar pe o stradă din București și s-a îndreptat către autoturism.

În mașină erau șoferița și trei bărbați; în momentul în care polițistul i-ar cerut femeii actele, bărbatul din dreapta s-a enervat și a început să-l amenințe cu bătaia pe polițist. Apoi, a ieșit din mașină și, la scurt timp, au făcut la fel și ceilalți doi pasageri.

Cei trei au devenit rapid agresivi și au început să îmbrâncească polițistul. Când situația a degenerat, polițistul a cerut ajutorul mascaților, care au venit rapid la fața locului, i-au reținut pe cei trei agresori, le-au pus cătușe, i-au luat pe sus și i-au dus du la secție.

În acest moment, cei trei agresori ai polițistului sunt cercetați în libertate.

Cookies