VIDEO | Plouă-n București, plouă și-n tramvaie Imperio, și în autobuze, și în stații STB cu adăposturi ciuruite

13 mart. 2024
21554 Afișari
VIDEO | Plouă-n București, plouă și-n tramvaie Imperio, și în autobuze, și în stații STB cu adăposturi ciuruite
VIDEO | Plouă-n București, plouă și-n tramvaie Imperio, și în autobuze, și în stații STB cu adăposturi ciuruite | Foto: Facebook - Reclamații STB (fostul RATB) București

Plouă în mijloacele de transport public ale Societății de Transport București. Picăturile de ploaie nu i-au iertat nici pe călătorii care așteptau în stațiile fără adăposturi sau în cele care aveau unele vechi și rupte.

Plouă în tramvaiele și autobuzele STB, dar și în stații

Pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București” au apărut numeroase fotografii și filmări publicate de călătorii care au fost nevoiți să stea cu umbrelele deschise și în mijloacele de transport public. Revoltați au fost și cei care au trebuit să aștepte în adăposturi care nu-i ferea de ploaie.

A plouat atât în tramvaiele vechi, cât și-n cele noi, Imperio.

Plouă în tramvaiul 24 spre Vasile Pârvan trebuie să stai cu umbrela în el.

Sursa foto: Facebook - Reclamații STB (fostul RATB) București/E. Eminence
Sursa foto: Facebook – Reclamații STB (fostul RATB) București/E. Eminence

În următoarele imagini se observă cum ploaia a ajuns și în interiorul unui tramvai Imperio.

Mai mulți oameni s-au revoltat din cauza acestei situații.

O bucureșteancă a explicat, în secțiunea de comentarii a unei postări recente făcute de STB, că ploaia ajunge și în mijloacele de transport public, iar călătorii nu sunt scutiți de la plata biletelor.

Aveți de gând să mai schimbați tramvaiele de pe linia 19? Voi chiar vă bateți joc de noi? Ne plouă și în tramvaie și vouă nu vă pasă de călători, dar ne taxați dacă nu avem bilete? Întâi creați condiții dacă vreți ca lumea să fie ok.

Sursa foto: Facebook - Rețete Vio
Sursa foto: Facebook – Rețete Vio

Societatea de Transport București susține că societatea se află într-un amplu proces de modernizare. Totodată, îi încurajează pe călători să facă sesizări.

STB S.A. trece printr-un amplu proces de modernizare, urmând ca anul 2024 să marcheze anul în care parcul societății să fie înnoit cu 100 de tramvaie, 100 de troleibuze și 100 de autobuze electrice. Suplimentar, Consiliul General al Municipiul București a votat H.C.G.M.B. nr. 139/29.06.2024 privind aprobarea Studiului de oportunitate ”Achiziționare tramvaie moderne necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul București”.

Adițional, în vederea remedierii oricăror aspecte precum cele prezentate de dumneavoastră, avem rugămintea de a ne transmite mai multe informații (numărul de inventar al mijlocului de transport), printr-o petiție accesând stbsa.ro – Despre noi – Contact – Petiții sau link-ul https://stbsa.ro/sesizari. (AICI)

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies