VIDEO | Plaja „La Pavele” e, normal, în Capitală. Un bucureștean simpatic comentează: Continuă programul „Aducem Costineștiul la tine în Sectorul 3”

25 apr. 2024
10803 afișări
VIDEO | Plaja
VIDEO | Plaja "La Pavele" e, normal, în Capitală. Un bucureștean simpatic comentează: Continuă programul „Aducem Costineștiul la tine în Sectorul 3” | Sursa foto: Cetățean Sector 3/Facebook

Plaja „La Pavele” se găsește în Sectorul 3 al Capitalei. Un bucureștean dă detalii despre programul „Aducem Costineștiul la tine” și ne sfătuiește în legătură cu încălțămintea potrivită pentru această situație.

Plaja „La Pavele” din Capitală, continuă programul „Aducem Costineștiul la tine”

Un bucureștean a făcut o postare interesantă pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”. Anunțul este de interes public, mai ales pentru locuitorii Sectorului 3. Prin intermediul unui scurt video, aceasta ne prezintă situația pavelelor lui Negoiță, atunci când afară nu este o vreme tocmai bună.

După ce a plouat mai multe zile în București, porțiuni din trotuare sunt acoperite cu nisip. Și ce îți dorești mai mult într-o dimineață de sfârșit aprilie? După cele câteva zile de vară care au scos oamenii din case, gândul le era la valurile mării, soare și stațiunea Costinești. Puțin nisip și locuitorii Capitalei se vor simți ca pe litoral. Problemă rezolvată.

Și autorul postării aduce vorba de litoral. Dar nu doar, pentru că e și Dorel menționat. Și palmierii. Trebuie să îi mulțumim bucureșteanului că ne-a anunțat despre încălțămintea potrivită pentru pavelele lui Robert Negoiță: „încălțările nașpa azi”.

Dacă situația în sine nu amuză deloc, măcar descrierea sa reușește să o facă.

– Dorele, plouă!

 – Las’ că merge și așa!

Să vă luați încălțările nașpa azi, programul „Aducem Costineștiul la tine” continuă!

Palmieri avem, parcă mai lipsea ceva…

Cel mai pavelat Sector din Capitală

Sectorul 3 s-ar lăuda ca fiind cel mai verde din tot Bucureștiul, dar, cu siguranță, este și cel mai pavelat. Nu degeaba, Robert Negoiță, cel care îl păstorește, este poreclit „Betoniță”.

Nu știm de unde vine pasiunea pentru pavele a domnului primar, cel mai mare fan pavele, dar unii locuitori au început să fie deranjați de anumite „erori” care însoțesc trotuarul colorat. Stâlpi sau bucăți vechi de betoane ar fi câteva dintre surprizele neplăcute care sunt întâlnite pe traseul locuitorilor Sectorului 3.

În urmă aproximativ 2 ani, Primăria Sectorului 3 încheia un contract de circa 33 de milioane de lei. Acesta viza lucrări de reparații și modernizare a străzilor: spargerea asfaltului și montarea de pavele, borduri și gărdulețe.

Te-ar putea interesa și:

Cookies