VIDEO | Piedone: Stația GPL amplasată fără autorizație fix lângă Primăria Sectorului 5 și autogara Filaret a fost demontată!

29 aug. 2023
2722 Afișari
VIDEO | Piedone: Stația GPL amplasată fără autorizație fix lângă Primăria Sectorului 5 și autogara Filaret a fost demontată!
VIDEO | Piedone: Stația GPL amplasată fără autorizație fix lângă Primăria Sectorului 5 și autogara Filaret a fost demontată! Sursa foto: captură video Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a anunțat că a fost demontată stația GPL ce era amplasată fără autorizație fix lângă Primăria Sectorului 5 și gara Filaret. Primarul Sectorului 5 transmite că situația rămâne gravă: din cele 22 de stații de gaz din S5, doar 4 respectă legea.

Piedone anunță că a fost demontată stația GPL de lângă Primăria Sectorului 5

În 2021 am atras atenția asupra pericolului pe care-l reprezintă stațiile GPL neautorizate!
De atunci, încercăm să le scoatem din Sectorul 5! CONFORM LEGII este însă…foarte, foarte dificil!, transmite Piedone într-o postare pe Facebook.

Primăria poate desființa o stație GPL doar dacă are decizia judecătorească definitivă în acest sens. Mai există și varianta fără decizia judecătorească: dacă administratorul/proprietarul stației GPL este de acord să fie desființată.

Luni, 28 august, Piedone spune că PS5 a beneficiat de înțelegere:

stația GPL amplasată fără autorizație de construire fix lângă Primăria Sectorului 5 și autogara Filaret a fost demontată!

„Administratorul și-a luat rezervorul și restul aparaturii și a plecat”

Primarul Sectorului 5 spune că administratorul a înțeles mesajul său de duminică, și-a luat rezervorul, restul aparaturii și a plecat.

Pentru siguranța și liniștea cetățenilor, sper că și administratorii / proprietarii celorlalte 17 stații GPL care funcționează neautorizat în Sectorul 5 să procedeze la fel!

Piedone spune că „situația rămâne gravă”. Din cele 22 de stații GPL din Sectorul 5, doar 4 funcționează legal.

Stațiile GPL care nu au autorizație de construire eliberată de Primăria Sectorului 5 nu pot obține niciun alt aviz care să le permită să funcționeze legal.

Amintim că, încă de duminică, 27 august, PS5 a demarat ample controale la stațiile GPL.

VIDEO

 

Cookies