VIDEO | Pentru că nu a vrut să plătească parcarea, un șofer din București a preferat să urce cu mașina pe trotuar. Poliția Locală a pregătit amenda

25 apr. 2023
25005 afișări
VIDEO | Pentru că nu a vrut să plătească parcarea, un șofer din București a preferat să urce cu mașina pe trotuar. Poliția Locală a pregătit amenda
VIDEO | Pentru că nu a vrut să plătească parcarea, un șofer din București a preferat să urce cu mașina pe trotuar. Poliția Locală a pregătit amenda. Sursa foto: Facebook/ Ciprian Ciucu

Un șofer bucureștean s-a gândit să iasă mai repede din parcarea unei piețe din București și, ca să nu mai stea să plătească, a mers cu mașina direct pe trotuar.

„Nu a avut 2 lei să plătească parcarea”

Momentul în care un șofer merge pe trotuar pentru a ajunge pe șosea a fost observat chiar de primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Această întâmplare a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă.

Primarul a postat un clip video din zona Pieței Drumul Taberei cu un șofer care a mers cu mașina pe trotuar, pentru a ieși mai repede din parcare sau pentru a evita plata parcării. În descrierea postării, el a spus următoarele:

BMW-ul alb nu a avut 2 lei să plătească parcarea.
În toate proiectele noastre suntem nevoiți să venim cu elemente defensive împotriva nesimțirii, vandalilor și cocalarilor.
Când mai vedeți un stâlpișor să știți că întodeauna avem un motiv întemeiat sa îl punem acolo.” a scris Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook
Un bucureștean a adăugat un comentariu la postarea primarului, în care l-a întrebat ce măsuri se iau în această situație. Primarul i-a răspuns:
Inivtație la Poliția Locală, amendă.”
Mai mulți internauți au reacționat la postarea respectivă. Unul dintre ei a spus că mașina nici măcar nu era parcată regulamentar înainte să se urce pe trotuar.
Nici când era parcat nu era regulamentar.” a scris V. M.
Câteva dintre comentarii
  • „Care 2 lei? Unde costă 2 lei?” – L. M.
  • „Nu pot sa cred! Incredibil!”- M. B.
  • „Și eu care am platit 3.6 ron aseară acolo să cumpăr ceva de la Mega.” – G. I.

Parcarea de la Piața Drumul Taberei poate fi folosită și pe timpul nopții

Șoferii care doresc să își lase mașinile în parcarea de la Piața Drumul Taberei, pe timpul nopții, își pot face un abonament lunar.

Abonamentul lunar costă 150 de lei, iar șoferii pot folosi parcarea în intervalul 19:00 – 08:00.

Conform Buletin. de București, parcarea de la Piața Drumul Taberei are 50 de locuri disponibile. De asemenea, parcarea este securizată, monitorizată video, iar accesul se face controlat la barieră.

Bucureștenii care își vor face abonament vor primi cartele. Cei care pot beneficia de parcare sunt persoanele care locuiesc în Sectorul 6, precum și cei care au viză de flotant.

Te-ar putea interesa și:

Cookies