VIDEO | Pasajul pietonal Sudului din Sectorul 4 a fost spălat și igienizat. „Cu toate că nu se află în administrarea noastră”, spune primarul Băluță

24 sept. 2023
8291 Afișari
VIDEO | Pasajul pietonal Sudului din Sectorul 4 a fost spălat și igienizat. „Cu toate că nu se află în administrarea noastră”, spune primarul Băluță
VIDEO | Pasajul pietonal Sudului din Sectorul 4 a fost spălat și igienizat. „Cu toate că nu se află în administrarea noastră”, spune primarul Băluță. Sursa foto: captură video Facebook/ Daniel Băluță

PS4 a primit o mulțime de solicitări ca Pasajul pietonal Sudului din Sectorul 4 să fie spălat și igienizat, iar Daniel Băluță anunță că, noaptea trecută, s-a întâmplat acest lucru, „chiar dacă nu se află în administrarea noastră”, spune primarul Sectorului 4.

Amintim că, în urmă cu două săptămâni, a fost curățat și igienizat Pasajul rutier Sudului (nici acesta nu se află în administrarea PS4).

Pasajul pietonal Sudului din Sectorul 4, spălat și igienizat

A venit rândul și pasajului pietonal Sudului! Spălat și igienizat!, spune Daniel Băluță într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 4 le explică bucureștenilor că pasajul pietonal nu se află în administrarea Primăriei S4, însă în urma mai multor mesaje primite din partea cetățenilor, a decis ca echipele PS4 să se ocupe de igienizare și spălare.

În imaginile postate pe Facebook se poate vedea cum în noaptea de sâmbătă spre duminică (23/24 septembrie 2023) s-a curățat podeaua, au fost spălați și pereții pasajului pietonal și au fost șterse graffitiurile.

VIDEO

Sursa video: Facebook/ Daniel Băluță

Zburăm puțin, însă nu ne îndepărtăm prea mult: Un aeroport ar urma să fie construit în sudul Capitalei

Săptămâna aceasta, în cadrul conferinței de presă de la deschiderea Parcului Tudor Arghezi, Daniel Băluță a anunțat că PS4 și Consiliul Județean Giurgiu vor construi un aeroport internațional în sudul Bucureștiului. Primarul Sectorului 4 a subliniat că acest anunț nu este o glumă.

Aeroportul ar urma să fie mai mare decât cel mai nou construit în țara noastră, cel de la Brașov, pentru că ar urma să deservească un număr mai mare de județe, cu o populație mai mare. Totodată, va fi proiectat atât cu terminale pentru pasageri, cât și cu terminale speciale pentru transportul de marfă, ținând cont că, pe ambele direcții, Aeroportul Internațional Henri Coandă este suprasolicitat în prezent.

Deocamdată nu se știe locul exact unde ar urma să fie construit aeroportul din sudul Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și: Când imaginația prinde aripi, primarul Băluță visează la un aeroport în sudul Bucureștiului. Simte nevoia să precizeze că nu e glumă

Cookies