VIDEO | Pasajul Metalurgiei din București, cele mai noi imagini. Rampa de urcare dintre strada Luică este aproape terminată

28 oct. 2022
8805 afișări
VIDEO | Pasajul Metalurgiei din București, cele mai noi imagini. Rampa de urcare dintre strada Luică este aproape terminată
Pasajul Metalurgiei din București, cele mai noi imagini. Rampa de urcare dintre strada Luică este aproape terminată / Sursă foto: Facebook-Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a transmis cele mai noi imagini de la Pasajul rutier ce se construiește la intersecția dintre bulevardul Metalurgiei și bulevardul Alexandru Obregia din București. Acesta are rolul de a fluidiza traficul în una dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei.

Noi imagini de la Pasajul Metalurgiei din București

Pasajul Metalurgiei, proiectul de infrastructură din Sectorul 4, începe să prindă contur. Primarul Daniel Băluță a anunțat că lucrările de realizare pentru rampa de urcare dintre strada Luică sunt aproape terminate.

De asemenea, profitând de vremea frumoasă care încă permite executare de lucrări, constructorii au început amenajarea rampei de coborâre spre Apărătorii Patriei.

Iată mesajul transmis de edilul Sectorului 4:

O construcție trainică, pe care o vom lăsa moștenire generațiilor ce vor urma.

Acesta este pasajul rutier de la intersecția bulevardelor Metalurgiei cu Alexandru Obregia, proiectul de mare infrastructură care va diminua fluxurile de trafic într-una dintre cele mai tranzitate zone din sector.

Rampa de urcare dinspre strada Luică este aproape gata, iar constructorii profită de vremea frumoasă pentru a amenaja și coborârea spre Apărătorii Patriei.

Pasajul va avea 650 de metri și câte două benzi pe sens

Pasajul Metalurgiei, sau „Europa Unită” va avea o lungime de 650 de metri și două benzi de circulație pe fiecare sens de mers.

Scopul pentru care a fost decisă construirea acestui pasaj rutier este de a fluidiza traficul în una dintre cele mai tranzitate și aglomerate zone din Capitală.

Construirea pasajului a fost începută în urmă cu 8 luni de zile, mai exist în februarie 2022. Termenul pentru finalizarea acestor lucrări este de 18 luni.

Conform acestui termen, pasajul trebuie să fie gata în luna august a anului 2023.

Valoarea estimată a investiției pentru acest pasaj este de 73 de milioane de lei. Finanțarea necesară pentru realizarea acestui proiect a fost obținută prin Programul Anghel Saligny.

Cookies