VIDEO | Pasajul Doamna Ghica, azi. Primăria Sectorului 2: A început turnarea betonului, o să fie gata la timp

20 iun. 2023
6551 afișări
VIDEO | Pasajul Doamna Ghica, azi. Primăria Sectorului 2: A început turnarea betonului, o să fie gata la timp
VIDEO | Pasajul Doamna Ghica, azi. Primăria Sectorului 2: A început turnarea betonului, o să fie gata la timp. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 a transmis noutăți de la Pasajul Doamna Ghica. Marți dimineață a început să fie turnat betonul, anunță autoritatea locală.

La Pasajul Doamna Ghica a început turnarea betonului

Noutăţi de la pasajul Doamna Ghica. În această dimineaţă a început turnarea betonului, anunță Primăria Sectorului 2 într-o postare pe pagina de Facebook.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, îi anunță pe bucureșteni că s-a făcut recepția de fază determinantă la pasaj (armare), iar Pasajul Doamna Ghica a trecut cu bine, cu reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții (ISC).

Edilul anunță că urmează suprabetonarea, hidroizolarea și asfaltarea pasajului. De asemenea, proiectul se află în grafic pentru finalul lui august, a mai spus Radu Mihaiu.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu: ”A fost recepţie de fază determinantă la pasaj (armare). A trecut cu bine, cu reprezentanţii ISC. Urmează suprabetonare, hidroizolare şi asfaltare.
În grafic pentru finalul lui august.”, a transmis PS2.

Încă de acum două săptămâni, la data de 6 iunie 2023, Nicușor Dan anunța că la Pasajul Doamna Ghica va începe betonarea. Și primarul general al Capitalei a transmis la acea dată că proiectul se află în grafic, iar în această toamnă urmează să fie inaugurat.

Lucrări de armare la Pasajul Ghica.
În aproximativ 2 săptămâni începe betonarea.
Proiectul este în grafic, iar în toamnă Pasajul va fi deschis circulației, a scris Nicușor Dan pe Facebook în urmă cu fix două săptămâni.

Lucrările au demarat în urmă cu 5 ani, în anul 2018, iar termenul de finalizare era luna mai, 2020. De proiect se ocupă Primăria Capitalei, iar Primăria Sectorului 2 contribuie cu o parte din bani.

Cu două benzi pe sens, pasajul are o lungime de 216 metri, iar rampele de acces au 96 de metri. Valoarea lucrărilor de proiectare și execuție a fost estimată la 110.034.377,95 lei (fară TVA).

Cookies