VIDEO | Parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4 a fost, în sfârșit, inaugurat. Daniel Băluță: Vă aștept oricând, la o plimbare în aer liber, pe aleile noului parc din zona Metalurgiei

21 sept. 2023
2915 Afișari
VIDEO | Parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4 a fost, în sfârșit, inaugurat. Daniel Băluță: Vă aștept oricând, la o plimbare în aer liber, pe aleile noului parc din zona Metalurgiei
VIDEO | Parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4 a fost, în sfârșit, inaugurat. Daniel Băluță: Vă aștept oricând, la o plimbare în aer liber, pe aleile noului parc din zona Metalurgiei | Sursă foto: Captură Facebook-Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a făcut anunțul pe care mulți dintre bucureșteni îl așteptau încă din data de 1 iunie 2023. Parcul Tudor Arghezi a fost inaugurat, iar cetățenii sunt așteptați să se bucure se spațiul verde și să se relaxeze.

Parcul Tudor Arghezi din Sectorul 4 a fost, în sfârșit, inaugurat

După luni de zile în care locuitorii Sectorului 4 nu au avut o dată exactă la care noul parc va putea fi vizitat, Daniel Băluță a făcut anunțul mult așteptat.

Parcul Tudor Arghezi a fost deschis publicului astăzi, 21 septembrie 2023.

Edilul le-a transmis bucureștenilor că sunt așteptați să se plimbe pe aleile proaspăt realizate, printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook. Iată mesajul transmis de acesta:

Bun venit în parcul Tudor Arghezi!

Vă aștept oricând, la o mișcare în aer liber, pe aleile noului parc din zona Metalurgiei. O seară minunată să avem!

Primarul a publicat și o seria cu noul parc din Sectorul 4 de imagini, filmate pe timp de noapte din dronă. Iată videoclipul:

Cum arată Parcul Tudor Arghezi de sus | Sursă video: Facebook-Daniel Băluță

Daniel Băluță a declarat că dimensiune finală a parcului va fi mai mare decât cea de la acest moment:

Intenționăm cel puțin să dublă suprafața parcului care astăzi este de 4 hectare. Tema fundamentală pe care o are acest parc este legată de sport. 

Nu sunt date în folosință doar pistele de alergat și zonele unde ne putem plimba cu rolele, bicicletele și trotinetele, ci și o zonă cu 14 terenuri de sport, pe care comunitatea le oferă gratuit celor care locuiesc în această zonă, și nu numai. 

Este obligația noastră să creștem infrastructură de spații verzi și să general infrastructură de calitate.

Aici, în urmă cu 5 ani existau încă străzi de pământ și fără canalizare. Era normal să răspunde ritmului de dezvoltare pe care această zonă îl are. 

Astfel că, începând de astăzi, bucureștenii se pot plimba si relaxa în cel mai nou parc din oraș.

Cookies