VIDEO | Orașul „Atenție, cade tencuiala!”, azi pe Bd. Carol I. Bucăți de clădire au picat pe trotuar și pe mașini. „Nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă treceau oameni!”

24 apr. 2024
482 afișări
VIDEO | Orașul
VIDEO | Orașul "Atenție, cade tencuiala!", azi pe Bd. Carol I. Bucăți de clădire au picat pe trotuar și pe mașini. "Nu vreau să mă gândesc ce se întâmpla dacă treceau oameni!" | Sursa foto: captură video cititor B365.ro

„Atenție, cade tencuiala!”, este un adevărat serial neplăcut pentru București, iar azi avem episod de pe Bulevardul Carol I.

Bucăți dintr-o clădire au picat pe trotuar și pe mai multe mașini, provocând daune materiale.

Din fericire, nu au existat persoane rănite de bucățile care s-au desprins de clădirea ce necesită lucrări serioase de reabilitare.

„Atenție, cade tencuiala!”, azi pe Bulevardul Carol I

O mulțime de clădiri sunt pe Bulevardul Carol I din București, iar câteva dintre acestea au devenit un adevărat pericol pentru trecători – situație valabilă pentru tot orașul.

Un bucureștean ne-a povestit un incident de azi, 24 aprilie 2024, de pe Bulevardul Carol I: cade tencuiala de la o clădire și au ajuns pe trotuar, dar și pe mașinile parcate acolo. Una dintre mașini este chiar a lui.

Alexandru D. trage un semnal de alarmă și își dorește ca Primăria Capitalei să reabiliteze clădirile din zona Carol I și zona Moșilor Vechi.

Bărbatul spune că nu știe ce s-ar fi întâmplat dacă se aflau pietoni pe trotuar, în acel moment, când au picat bucățile din clădire.

Din clipul video primit pe adresa redacției B365.ro, putem vedea cum bucățile din clădire sunt peste tot pe trotuar și pe mașini. Mașina bucureșteanului are haionul spart.

Acesta a încercat să contacteze și un alt conducător auto, ce avea mașina parcată tot în zona unde au căzut bucățile de tencuială, însă șoferul nu ar fi avut lăsat un număr de telefon în bord (e un motiv în plus să eviți să parchezi mașina pe trotuar 😉).

Incidentul cu tencuiala căzută pe mașină a fost astazi (24.04.2024 n.r.). Nu vreau să mă gandesc ce s-ar fi întâmplat dacă erau pietoni în acel moment când s-a întamplat necazul, a declarat Alexandru D. pentru B365.ro.

Te-ar mai putea interesa și:

VIDEO

Sursa video: Alexandru D/cititor B365.ro

Cookies