VIDEO | Operațiunea „Evadatul din STB”. După ce-a fugit din închisoare, un hoț s-a plimbat cu autobuzul prin București. Polițiștii l-au săltat de pe scaun (da, găsise și loc!)

09 feb. 2022
599 Afișari
VIDEO | Operațiunea
Operațiunea Evadatul din STB. După ce-a fugit din închisoare, un hoț s-a plimbat cu autobuzul prin București. Polițiștii l-au săltat de pe scaun (da, găsise și loc!) | Sursă foto: Facebook-Poliția Română

Un bărbat care era dat în urmărire a fost depistat de către polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București. Acesta a fost prins într-un autobuz din Capitală.

Hoț prins într-un autobuz

Direcția Generala de Poliție a Municipiului București a anunțat printr-un comunicat postat pe site-ul loc că astăzi, 9 februarie 2022, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat ce era dat în urmărire. Bărbatul în vârsta de 49 de ani era condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Cu toate că trebuia să fie închis, acesta a fost depistat și imobilizat într-un mijloc de transport în comun din Capitală. Ulterior acesta a fost încarcerat.

Sursă video: Poliția Română

 

Alte acțiuni desfășurate de poliție

Luni, 7 februarie polițiștii au reținut un bărbat ce era bănuit că furase o mașină și o conducea fără a avea permis auto. Bărbatul a fost oprit de polițiști Secției 4, în jurul orei 04:00, pe o stradă aflată în Sectorul 1 al Capitalei. În urma verificărilor făcute de aceștia s-a constat că cel ce conducea mașina nu poseda permis auto pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, Mașina pe care acesta o conducea fusese furată din Sectorul 2.

În urma cercetărilor s-a stabilit că mașina ar fi fost sustrasă în intervalul 6-7 februarie. Bărbatul a fost imobilizat și condus la audieri. Cazul a fost preluat de Serviciul Furturi de Autovehicule. Acesta a fost reținut de către polițiști. Ulterior a fost dispusă, pentru acesta, măsura arestului preventiv.

La acest moment cercetările sunt desfășurate de Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Infracțiunile sub aspectul cărora se fac cercetări sunt următoarele:

  • Furt calificat;
  • Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
Cookies