VIDEO | Oh, trash! O bucureșteancă și-a azvârlit sacii de gunoi la vecini în poartă și-a plecat. Camerele de supraveghere au filmat-o, poliția a amendat-o și i-a dat gunoiul înapoi

03 mai 2023
963 Afișari
VIDEO | Oh, trash! O bucureșteancă și-a azvârlit sacii de gunoi la vecini în poartă și-a plecat. Camerele de supraveghere au filmat-o, poliția a amendat-o și i-a dat gunoiul înapoi
VIDEO | Oh, trash! O bucureșteancă și-a azvârlit sacii de gunoi la vecini în poartă și-a plecat. Camerele de supraveghere au filmat-o, poliția a amendat-o și i-a dat gunoiul înapoi. Sursa foto: Captură Facebook

Zeci de persoane au fost sancționate după ce au fost prinse în timp ce aruncau deșeuri pe domeniul public din Sectorul 5. O femeie și-a aruncat un sac de gunoi în fața curții vecinilor, iar Poliția Locală Sector 5, deplasându-se la fața locului, a amendat-o.

O femeie din S5 a fost surprinsă pe camere când își arunca sacul de gunoi pe domeniul public, iar Poliția a amendat-o

Prin Poliția Locală Sector 5, am identificat și sancționat zeci de persoane care au aruncat deșeuri pe domeniul public și am aplicat amenzi contravenționale conform HCGMB 120/2010 și HCL 196/2021, a transmis Primăria Sectorului 5 pe pagina de Facebook.

PS5 a transmis că persoanele care depozitează gunoiul pe spațiul public sunt mai ușor de identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere montate pe raza Sectorului 5. Astfel, vor fi sancționate imediat.

Textul postării este însoțit de un videoclip în care o doamnă iese din curtea casei sale, ținând un sac de gunoi în mână. Traversează strada și îl pune în fața porții vecinilor. Tot momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului.

Persoana respectivă și-a ridicat deșeurile de pe domeniul public și a fost sancționată de agenții de poliție.

Vă invităm să vizualizați câteva exemple negative din sectorul nostru, cu cetățeni ce au considerat că spațiul public este locul potrivit pentru a scăpa de gunoi. În doar câteva minute, colegii din cadrul Poliției Locale Sector 5 s-au deplasat la locațiile respective, au identificat persoanele responsabile și au aplicat sancțiuni, iar deșeurile au fost ridicate de “proprietari”, aceștia fiind obligați să prezinte contract de salubritate în termen de maxim 24h.

Aici puteți urmări întregul moment, dar și alte exmple de „Așa nu!”:

Zona de sub Podul Grant a fost curățată la începutul lunii aprilie

La începutul lunii aprilie, s-a desfășurat curățenia de primăvară, iar primăriile au organizat campanii de igienizare a domeniului public din ariile administrate.

Pe data de 8 aprilie, Primăria Sectorului 6 s-a ocupat de zona de sub Podul Grant și a transmis că au fost strânse 10 tone de gunoi.

Asta, în condițiile în care Urban, coordonat de colegii de la Servicii Publice Locale, din cadrul Primăriei Sectorului 6, igienizează periodic terenul viran, dar și zona acoperită, a transmis administrația publică.

Pe lângă zona vizată de sub pod, au mai fost curățate trotuarele și partea carosabilă de pe următoarele străzi:

  • Strada Nicolae Oncescu,
  • Aleea Constantin Brătescu,
  • Strada Vidra,
  • Strada Ceahlăul.

Pentru curățarea străzilor au fost folosite perii mecanizate, iar detergenții folosiți au fost bio, după cum a precizat PS6.

Locuitorii sunt rugați să mențină curățenia în acea zonă, astfel încât sectorul să fie unul curat, unde să te poți plimba și să îți petreci timpul fără a te lovi de mormane de gunoi.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies