VIDEO | O vacă (vaca muuu!), la plimbare pe Șoseaua Pipera, doar că pe contrasens. „Deocamdată, e faza mea preferată din traficul de azi din București”

19 iun. 2024
522 afișări
VIDEO | O vacă (vaca muuu!), la plimbare pe Șoseaua Pipera, doar că pe contrasens. „Deocamdată, e faza mea preferată din traficul de azi din București”
VIDEO | O vacă (vaca muuu!), la plimbare pe Șoseaua Pipera, doar că pe contrasens. „Deocamdată, e faza mea preferată din traficul de azi din București” | Sursă foto: Captură Info Trafic București și Ilfov- Facebook

O adevărat obstacol pentru șoferi a fost observat în această după-amiază Șoseaua Pipera din București: o vacă care merge agale pe contrasens. Conducătorii sunt sfătuiți să circule prudent în zona respectivă.

O vacă a iești la plimbare pe Șoseaua Pipera

În jurul orei 11:50, un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a publicat un videoclip în care se poate observa cum o bovină merge fără stres, ca și cum ar fi la o plimbare relaxantă, pe Șoseaua Pipera.

Nu se știe cu exactitate cum a ajuns vaca pe carosabil, însă prezența ei reprezintă un pericol pentru șoferi. Animalul se deplasează pe contrasens, astfel că, conducătorii auto trebuie să circule prudent pentru a evita animalul și a nu intra în coliziune cu el.

Iată mesajul și imaginile transmise de autorul postării de pe rețelele sociale:

Șoseaua Pipera – Circulați prudent!

O vacă care merge pe Șoseaua Pipera, pe contrasens | Sursă video: Info Trafic București și Ilfov

Aceasta nu este pentru prima dată când anumite animale sunt văzute mergând pe străzile din București. Cu doar câteva zile în urmă, cetățenii au observat și filmat o rață care se plimba prin cartierul Berceni din Sectorul 4.

Animalul a fost surprins în timp ce stătea pe trecerea pentru pietoni. Cu toate că cei prezenți în jur au încercat să o ghideze spre trotuar, animalul a refuzat să iasă de pe carosabil.

Imaginile pot fi văzute în articolul:

Un alt incident asemănător a fost întâlnit recent pe Șoseaua Petricani, când 3 cai au fost zăriți la plimbare prin oraș. Doi dintre aceștia circulau pe trotuar, însă unul a decis să meargă pe partea carosabilă.

Într-un final, observând probabil că încurcă circulația, calul a decis să se îndrepte spre trotuar și merge, așa cum trebuie, pe la trecerea de pietoni.

Imaginile pot fi văzute în articolul:

Cookies